Η «βασίλισσα» της ποπ πόζαρε ως Ιησούς σε έναν γυναικείο Μυστικό Δείπνο – Κατηγορείται για βλασφημία

Σε άλλη φωτογραφία, η Μαντόνα ποζάρει ως "Παναγία", με δάκρυα στα μάτια της. Οι αντιδράσεις για το εν λόγω κόνσεπτ είναι ποικίλες, ωστόσο μια σημαντική μερίδα ανθρώπων στα social media κατηγορεί την τραγουδίστρια για βλασφημία.

323545908 725995035519759 6660223612116671408 n

Η «βασίλισσα» της ποπ πόζαρε ως Ιησούς σε έναν γυναικείο Μυστικό Δείπνο με 12 μαθήτριες για το ιταλικό Vaνity Fair και άναψε «φωτιές», καθώς μεταξύ άλλων, κατηγορήθηκε για βλασφημία.

Στο σχετικό καλλιτεχνικό πρότζεκτ τη βλέπουμε να στέκεται όρθια σε ένα μεγάλο τραπέζι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έναν κόκκινο μανδύα. Κοιτάζει ψηλά με τα χέρια της υπερυψωμένα προς τον ουρανό, σε στάση προσευχής ενώ από κάτω της στέκονται μοντέλα, που είναι οι μαθήτριες. Σε άλλη φωτογραφία, η Μαντόνα ποζάρει ως “Παναγία”, με δάκρυα στα μάτια της.

Η έμπνευση των φωτογράφων Luigi and Iango «γεννήθηκε» ως φόρος τιμής για τα 40 χρόνια καριέρας της. Μάλιστα, η Μαντόνα χθες ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συμβολική φωτογράφιση όπου η ομορφιά της εικόνας μπορεί να ειπωθεί ταπεινά μέσα από ισχυρά θέματα που σημάδεψαν το εξαιρετικό αφοσιωμένο, πνευματικό ταξίδι μιας δυνατής γυναίκας που είναι σε θέση να προκαλεί τον εαυτό της. Μια γυναίκα που δεν παύει ποτέ να εμπνέει, να προκαλεί, να σε κάνει να σκέφτεσαι και να κινεί τον κόσμο προς τα εμπρός μέσα από την ανεκτικότητα, το φως της αγάπης και τη δέσμευση», έγραψαν στο Instagram οι φωτογράφοι.

Οι αντιδράσεις για το εν λόγω κόνσεπτ είναι ποικίλες, ωστόσο μια σημαντική μερίδα ανθρώπων στα social media κατηγορεί την τραγουδίστρια για βλασφημία. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους φαν της, στηρίζουν την Μαντόνα, αποκαλώντας την “πρωτοπόρα” και “icon”.

Η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε για το concept: «Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε μια κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση».

Επίσης, αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ στην καριέρα της το γεγονός ότι εξακολουθεί να κάνει καριέρα.

«Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω. Ωστόσο, αυτό ήταν το κόστος που αποφάσισα να πληρώσω. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το πλήρωσα μέχρι την τελευταία δεκάρα», συμπλήρωσε.

Δείτε την πολυσυζητημένη φωτογράφιση

mmmmad mad madonn

Με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε η εν λόγω φωτογράφιση, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να συμπεριλάβουμε στο παρόν άρθρο και τη διάσημη all time classic σκηνή από το “Life Of Bryan” των Monty Python:

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…