Η συγκλονιστική ιστορία του Έρικσον: «Έχω καρκίνο, μου μένει ένας χρόνος ζωής» – Η Λίβερπουλ θα κάνει πράξη το όνειρο του (video)

Συγκινεί τους πάντες η κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει η Λίβερπουλ για να τιμήσει τον Σβεν Γκόραν Έρικσον

Έρικσον

Συγκλονίζει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους η ιστορία του εμβληματικού Σουηδού προπονητή Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο λέγοντας ότι του μένει το πολύ ένας χρόνος ζωής.

Μάλιστα σε έναν μίνι απολογισμό καριέρας που έκανε, δήλωσε πως το μεγάλο του όνειρο ήταν να προπονήσει κάποτε την αγαπημένη του Λίβερπουλ, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ.

Η παραπάνω δήλωση φαίνεται πως ταρακούνησε αρκετούς οπαδούς των «Reds» οι οποίοι ξεκίνησαν κάποια κουβέντα ώστε η ομάδα να κάνει πράξη, έστω και αργά το όνειρο του, με τη διοίκηση του συλλόγου να λέγεται ότι έχει σκοπό να τους ακούσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, η Λίβερπουλ τον Μάρτη έχει κανονίσει ένα φιλικό στο οποίο θρύλοι της ομάδας θα αντιμετωπίσουν αυτούς του Άγιαξ και θα διεξαχθεί στο θρυλικό Anfield, με τους ανθρώπους του κλαμπ να επεξεργάζονται το ενδεχόμενο ο Έρικσον να καθίσει στον πάγκο του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ σε εκείνο το ματς. Βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά σύμφωνα με όσα λέγονται αν όλα πάνε καλά έτσι θα γίνει.

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στη Βρετανική τηλεόραση τόνισε ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση να προπονήσει, αλλά αυτή έρθει θα το δεχθεί.

Πιο αναλυτικά είπε: «Δεν ήξερα πως υπάρχει σκέψη από τους οπαδούς να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο. Ήξερα πως έχουν ένα φιλανθρωπικό ματς μπροστά τους, τον Μάρτιο. Και εγώ και ο γιος μου είμαστε προσκεκλημένοι για να δούμε το παιχνίδι.

Αυτό θα είναι ωραίο γιατί θα υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές εκεί. Αλλά να με βάλουν να είμαι προπονητής των παλαιμάχων της Λίβερπουλ; Όχι, δεν το έχω ακούσει αυτό το σενάριο.

Αν μου το προτείνουν, φυσικά και θα το δεχτώ. Θα ήταν όνειρο για μένα. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Δεν παραπονιέμαι όμως, είχα αρκετές καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, τόσο συλλόγους όσο και εθνικές. Είμαι ευτυχισμένος».

Ο ίδιος λίγες ημέρες πριν είχε αποκαλύψει την περιπέτεια υγείας που περνάει, λέγοντας: «Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ. Στην καλύτερη περίπτωση μου μένει ένας χρόνος. Στη χειρότερη κάποιοι μήνες. Δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος. Είναι καλύτερα να μην το σκέφτεσαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Παπανικολάου: Δημοσίευσε πόσα λεφτά παίρνει – «Πινόκιο ο Μαρινάκης»

Τζίμα – Πρετεντέρης: Έβαλαν τα γέλια στον αέρα του δελτίου – Το επικό σαρδάμ με Άδωνι (video)

Εριέττα Κούρκουλου: «Πλέον μπορώ απλά να κάνω έρωτα και να μείνω έγκυος» – Η επιθυμία για μία κόρη

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…