Newsroom

Newsroom

Η Στόρμι Ντάλιελ ξεμπροστιάζει τον Τραμπ στο βιβλίο της: Η γνωριμία τους, το πληκτικό σεξ και το… μικρό του πέος

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο της, η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ, η οποία ήρθε στο προσκήνιο όταν αποκάλυψε την κρυφή σχέση που διατηρούσε το 2006 με τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος, περιγράφει λεπτομερώς τις ώρες που περνούσε με τον Αμερικανό πρόεδρο και αναρωτιέται αν είναι ικανός για να είναι στην θέση που είναι σήμερα.

5ba0cc331dc52493298b458c

Στο αντίγραφο του βιβλίο της που ονομάζεται «Full Disclosure» το οποίο και αποκτήθηκε από τον Guardian, η Στόρμι Ντάνιελ περιγράφει την έκπληξή της όταν έβλεπε ότι η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις αμερικανικές εκλογές το Νοέμβριο του 2016, αυξανόταν συνεχώς.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Εκείνος δεν θέλει καν να είναι πρόεδρος» γράφει η Στόρμι στο βιβλίο της.

Καθώς έβλεπε πως ο Τραμπ διατηρούσε το προβάδισμα έναντι της Χίλαρι Κλίντον, τότε όπως αναφέρει άρχισε να νιώθει ότι κινδυνεύει. Μάλιστα την είχαν απειλήσει ήδη μια φορά να μην πει κουβέντα για τη σχέση της με τον Τραμπ. Κάπως έτσι δικαιολογεί την απόφαση που έλαβε να λάβει το ποσό των 130.000 δολαρίων σε μια συμφωνία που έγινε την παραμονή των εκλογών, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών, αποκαλύπτει πως συνέχισε να απαντά στα τηλεφωνήματα του Ντόναλντ Τραμπ τον επόμενο χρόνο με την ελπίδα ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του να την βάλει στην τηλεοπτική εκπομπή του, «The Apprentice», γράφει η Ντάνιελ. Επισημαίνει δε πως κάθε φορά που τον έβλεπε στην τηλεόραση έκανε μέσα της έναν εσωτερικό μονόλογο λέγοντας: «Έχω κάνει σεξ με αυτόν».


Αν και ο Τραμπ αρνήθηκε πως διατηρούσε σχέση με την Ντάνιελ, ουδέποτε αρνήθηκε ότι της έδωσε χρήματα μέσω του δικηγόρου του.

Η Στόρμι Ντάνιελ περιγράφει επίσης, πως το 2006 γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ στη λίμνη Tahoe στην Καλιφόρνια. Η πρώτη επαφή με τον Τραμπ έγινε όταν ο σωματοφύλακάς του την ενημέρωσε πως ο Τραμπ την προσκαλεί σε δείπνο στο δωμάτιό του. Η Στόρμι δίνει «καυτές» λεπτομέριες για το πώς ήταν η ερωτική συνεύρεση με τον Αμερικανό πρόεδρο. Περιγράφει το πέος του ως «μικρότερο από το μέσο όρο», αλλά «όχι υπερβολικά μικρό».

«Ξέρει ότι έχει ένα ασυνήθιστο πέος .Έχει ένα τεράστιο κεφάλι σαν μανιτάρι» αναφέρει η Στόρμι Ντάνιελ στο βιβλίο της.

«Ξάπλωσα δίπλα του, ενοχλημένη που θα κοιμόμουν με έναν τέτοιο άνδρα που το πέος του ήταν σαν μανιτάρι όπως του Super Mario. Ίσως ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που είχα ποτέ» συμπληρώνει.


Η ηθοποιός περιγράφει ένα ακόμα σκηνικό ενώ βρισκόταν σε ένα δωμάτιο με τον Ντόναλτ Τραμπ το 2007. Όπως λέει για μία εβδομάδα έβλεπε το «Shark» που μεταδιδόταν στην καλωδιακή τηλεόραση.

«Είχε μια ολόκληρη συζήτηση για τον κοινό τους αγώνα, αναφέροντας επανειλημμένα το« σχέδιό μας…»

«Ακόμα και όταν μιλούσε στο τηλέφωνο με τη Χίλαρι, η προσοχή του συνέχιζε να είναι στους καρχαρίες» γράφει η Στόρμι.

Η Ντάνιελ Στόρμι ξεκινάει το βιβλίο της από τα νεανικά της χρόνια ως Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι δηλαδή το πραγματικό της όνομα και τη ζωή της στη Λουιζιάνα όπου και μεγάλωσε. Αποκαλύπτει τη φτώχεια που έζησε όσο ήταν παιδί, πόσο παραμελημένη ήτανα πό τους γονείς της αλλά και την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε για πρώτη φορά από έναν μεσήλικα όταν ήταν μόλις εννέα ετών.  

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…