Η Σόφι Ιν’τ Βελντ «δικάζει» τον Ντογιάκο: «Είναι αυτός που προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα για το Predator»

«Είναι ορατό το μοτίβο;»

sophie

«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος θέλει η έρευνα για το ναυάγιο στην Πύλο, να είναι μυστική. Πρόκειται για τον ίδιο Ισίδωρο Ντογιάκο, που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα στο σκάνδαλο με το Predator. Είναι ορατό το μοτίβο;»

Με αυτά τα λόγια η εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου , Σόφι Ιν’τ Βελντ, έριξε τα βέλη κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Υπενθυμίζεται ότι με εγκύκλιο που απεστάλη προς όλες τις εμπλεκόμενες εισαγγελικές και άλλες κρατικές υπηρεσίες που διενεργούν αυτή τη στιγμή τις έρευνες, ο Ισίδωρος Ντογιάκος ζητεί να τηρηθεί η απόλυτη μυστικότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, με την εντολή για άμεση συμμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκύκλιος εστάλη αργά βράδυ της Πέμπτης, τόσο στους επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών που μετέχουν στις έρευνες, όσο και στους υπευθύνους του Λιμενικού Σώματος που λαμβάνουν καταθέσεις από τους διασωθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στον αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου Γεώργιο Οικονόμου να εποπτεύει των ερευνών και των ανακριτικών πράξεων που διενεργούνται.

Στην ουσία ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ακολουθεί την ίδια κατάπτυστη πρακτική με αυτή του σκανδάλου των υποκλοπών. Όταν ο ίδιος, υπό το πρόσχημα της «εθνικής ασφάλειας» ανέλαβε προσωπικά να εντοπίσει το «βαθύ λαρύγγι» του ελληνικού Watergate, υπό το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, αντί να ερευνήσει ποιοι ενορχήστρωσαν τις υποκλοπές που υπονομεύουν την ίδια τη λειτουργία των θεσμών και της δημοκρατίας.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…