Newsroom

Pandora Newsroom

Η Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» – Η απάντηση του Κραουνάκη

Με λίγο διαφορετικό τρόπο ερμήνευσε το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα.

νταλαρας20

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Γιώργος Νταλάρας έδωσαν μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο «Παλλάς» την Τρίτη 14 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια είπε το κομμάτι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», αφαιρώντας από τους στίχους (για λόγους badyshaming) τη λέξη χοντρή.

«Πάμε στον Άδωνι για καφέ που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά και αράζουνε και αθλητές και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά Κυριακή να της φύγει το στρες», αναφέρουν οι στίχοι του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η απάντηση πάντως που έδωσε ο ίδιος ο συνθέτης ήταν η παρακάτω:

«Δε με πειράζει καθόλου που δεν θέλει η Άλκηστη να λέει την χοντρή νευρικιά! Η ζωντανή εκτέλεση επιτρέπει στον ερμηνευτή να κάνει ότι γουστάρει. Ούτε θεωρώ ότι η χοντρή νευρικιά του Αδωνι, είναι κάτι περισσότερο από έναν αγαπημένο καθημερινό άνθρωπο. Εγώ την συμπαθώ τη χοντρούλα μου και την λέω με αγάπη και οι χοντρούλες από το κοινό ενθουσιάζονται. Αφήστε και την Άλκηστη ήσυχη να χαρεί την επιτυχία της με τον υπέροχο Νταλαρα! Αυτά…», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ρούμπιο: «Οι ΗΠΑ περιμένουν σήμερα απάντηση από το Ιράν – Ελπίζω να είναι σοβαρή πρόταση»

Ιράν

Ρούμπιο: «Οι ΗΠΑ περιμένουν σήμερα απάντηση από το Ιράν – Ελπίζω να είναι σοβαρή πρόταση»

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες περιμένουν «διακαώς» την εξέλιξη των συνομιλιών, εκφράζοντας…

Οι Προτάσεις μας

Σχετικά με ΜΟΥΣΙΚΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μεγάλη συναυλία του Σαββάτου – Τι απαγορεύεται να έχετε μαζί σας

Screenshot 2026 05 05 162200 1

Metallica στο ΟΑΚΑ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μεγάλη συναυλία του Σαββάτου – Τι απαγορεύεται να έχετε μαζί σας

Η διοργανώτρια εταιρεία υπενθυμίζει ότι ισχύουν συγκεκριμένοι περιορισμοί για την είσοδο στον χώρο