Η πρώτη επίθεση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη: Στη Βουλή και με ιδιαίτερη αναφορά σε Πολάκη και Παππά

«Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς», δήλωσε σε ακόμα μία έκρηξη αλαζονείας ο πρωθυπουργός

Καταγραφή 65

Η πρώτη επίθεση – αναφορά από τον πρωθυπουργό στον Στέφανο Κασσελάκη είναι γεγονός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάλεξε τη σημερινή του ομιλία  στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για να ξεκινήσει και επίσημα το μπραντ ντε φερ με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κ. Μητσοτάκης κατέφυγε ξανά στην γνώριμο αλαζονικό ύφος τονίζοντας πως… «εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς» ενώ επέλεξε να βάλει στο κάδρο της αντιπαράθεσης τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά.

«Στο επόμενο διάστημα οι αντιπαραθέσεις σε αυτή την αίθουσα θα είναι σκληρές. Οι επιλογές μας μπορεί να ξεβολέψουν μερικούς αλλά θα ευνοήσουν τους πολλούς», ανέφερε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε:

«Αλλαγές παντού και τώρα. Αυτό πρέπει να υλοποιήσουμε. Οι ευθύνες μας αυξάνονται καθώς παρά το γεγονός ότι το σύστημα μας είναι κοινοβουλευτικό ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη βουλή.

Αυτό φαντάζομαι θα κληθούν να το υπηρετήσουν με επάρκεια εκλεγμένοι συνεργάτες του όπως ο κ. Πολάκης και ο κ. Παππάς.

Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφέρει ένα νέο λόγο μέσα από παλιές βραχνιασμένες φωνές και πως θα οικοδομηθεί από τα ίδια υλικά με τα οποία κατέρρευσε.

Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός. Άλλος ο τολμηρός και δύσκολος ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλο ο εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle.

Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς. Θα ασχοληθούμε με άλλες αναμετρήσεις με πρώτες τις αυτοδιοικητικές εκλογές», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

elikoptero

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

Tο ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και…

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

kasselakisευοσμοσ

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη