Η οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Εσύ τι κοιτάς;»

Ήταν η μοναδική στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη - Για πρώτη φορά η κατηγορούμενη μπήκε στην αίθουσα 

5387740

Ενώπιον των δικαστών και των ενόρκων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αλλά και απέναντι στη γυναίκα που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή βρέθηκε η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου που κατέθεσε για την επίθεση που δέχθηκε με καυστικό υγρό τον Μάιο του 2020.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η κατηγορούμενη Έφη Κακαρατζούλα η οποία μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν το θύμα ξεκινήσει την κατάθεσή του. 

Ένας από τους συνηγόρους της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, φάνηκε να της είπε πως: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο»όταν η κατηγορούμενη εισήλθε στην αίθουσα. 

Παρότι το θύμα της επίθεσης διατήρησε την ψυχραιμία της ενώ είχε την γυναίκα που της επιτέθηκε να κάθεται ακριβώς από πίσω της, της απευθύνθηκε μονάχα μια φορά. Λίγο πριν ανέβει στο βήμα, κοίταξε επίμονα την κατηγορούμενη λέγοντάς της: «εσύ τι κοιτάς;».

Η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. «Αν αισθανθείτε δυσκολία, δυσφορία ενημερώστε με», είπε  ο πρόεδρος της έδρας απευθυνόμενος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της.

«Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό που μου έριξε. Το ένιωσα παντού πάνω μου. Στα μαλλιά μου στο πρόσωπο μου. Κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Καταφέρω να τρέξω για βοήθεια επειδή θυμήθηκα το φαρμακείο. Πήγα τρέχοντας. Πέρασα τον δρόμο χωρίς να κοιτάξω καθόλου. Δεν έβλεπα καταρχάς από το ένα μάτι καθόλου», συμπλήρωσε.

«Μπήκα ουρλιάζοντας μέσα στο φαρμακείο. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν. Επειδή άρχισα να του παίζω «βοήθεια κάποιος μου έριξε κάτι καυστικό, δώστε μου λίγο νερό». Με πήγαν στο πίσω μέρος του φαρμακείο που υπήρχε ένας νιπτήρας. Τα μαλλιά μου έπεφταν μέσα στο νιπτήρα», ανέφερε η Ιωάννα.

«Έπιανα το πρόσωπο μου και ένιωθα ότι καίγομαι, ότι λιώνω. Από το βλέμμα στα μάτια των ανθρώπων που με κοίταζαν, ένιωθα ότι κάτι χάνω», είπε η Ιωάννα.

Βανδή: Έξαλλη η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να μην την γιουχάρει – «Δεν μπορεί να κατεβάσει τη σημαία μας και την αφίσα του Ατατούρκ» (video)

InCollage 20240718 103916645

Βανδή: Έξαλλη η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να μην την γιουχάρει – «Δεν μπορεί να κατεβάσει τη σημαία μας και την αφίσα του Ατατούρκ» (video)

«Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία»,…