Newsroom

Newsroom

Η Μαρινέλλα στα 85 της δίνει ρεσιτάλ χορού πάνω στην πίστα και γίνεται viral!

Το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο NOX γέμισε από θαμώνες που ήρθαν να απολαύσουν από κοντά την σπουδαία ερμηνεύτρια, και, τελικά, είδαν μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της.

image 4

Θαμώνες στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο NOX είχαν την τιμή να απολαύσουν μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Μαρινέλλας στα 85 της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, έδωσε ρεσιτάλ χορού πάνω στην πίστα και έγινε viral, με το βίντεο που δείχνει τον χορό της να συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές.

Η φετινή χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για την ερμηνεύτρια, αφού από την μία πλευρά ήταν sold out και από την άλλη αντιμετώπισε ένα ατύχημα που την κράτησε μακριά από την πίστα για 40 ημέρες.

Τώρα, όμως, η Μαρινέλλα φαίνεται να απολαμβάνει στο μέγιστο την παρουσία της στο νυχτερινό κέντρο και σε μια στιγμή αυθορμητισμού σηκώθηκε και χόρεψε με μπρίο προσφέροντας ένα σπάνιο θέαμα στους θαμώνες.

Δείτε το βίντεο:

Για την συνεργασία τους, η Μπέτυ Μαγγίρα είχε δηλώσει:

«Στο δεύτερο και στο τρίτο ραντεβού η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, αλλά προσπαθούσα να μην πετάω στα σύννεφα. Χαιρόμουν πολύ από μέσα μου, γιατί ήταν και κάτι που δεν μπορούσα και να ανακοινώσω. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω. Είναι ασύλληπτη αυτή η συνεργασία. Για εμένα η Μαρινέλλα είναι ένα ίνδαλμα, ένα πρότυπο γυναίκας που αψήφησε την εποχή της που στάθηκε στα πόδια της μόνη της πήγε αντίθετα στα ρεύματα της εποχής ήταν καινοτόμα. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει για τον εαυτό της πως είναι μια απλή καλλιτέχνις που προσπαθεί ακόμη καλλιτεχνικά και μαθαίνει από τους νέους. Μια γυναίκα που τη θαύμαζα τόσο πολύ και τώρα συνεργάζομαι μαζί της! Υπάρχουν στιγμές που δεν το πιστεύω».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Αδιανόητη επίθεση Άδωνι σε Πολάκη: «Γελοίο υποκείμενο! Σίχαμα, βρωμίζει την πολιτική ζωή» (video)

Βίντεο σοκ από Χανιά: «Σταμάτα, βγάζει αίμα» – Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων