Newsroom

Newsroom

Η μάχη του θρυλικού κιθαρίστα Tony Iommi με τον καρκίνο

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξή στην βρετανική εφημερίδα Mirror, ο θρυλικός κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, αποκάλυψε ότι αγνοεί το…

iommi guitar

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξή στην βρετανική εφημερίδα Mirror, ο θρυλικός κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, αποκάλυψε ότι αγνοεί το πόσος ακόμα χρόνος του μένει για να ζήσει. Ο άνθρωπος που «γέννησε» ουσιαστικά την μέταλ μουσική, είπε ότι οποιαδήποτε στιγμή, μεταξύ ενός έως 10 έτη, μπορεί να φύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Ο 66χρονος μουσικός, ανέφερε ότι το 2012 διαγνώσθηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες και έκτοτε δίνει μια πραγματικά σκληρή μάχη. 

Ο πατέρας της μέταλ, αρχικά πίστευε πως η διάγνωση του καρκίνου τον Ιανουάριο του 2012 ήταν καταδίκη σε θάνατο. «Όταν οι γιατροί μου είπαν ότι είχα καρκίνο, σκέφτηκα ‘Αυτό ήταν’. Ο καρκίνος σήμαινε θάνατο. Βρήκα ένα καρούμπαλο στη βουβωνική περιοχή, το οποίο πόναγε, ενώ ήμουν στη Νέα Υόρκη και προωθούσα το βιβλίο μου. Νόμιζα πως ήταν ο προστάτης μου πάλι, αλλά ο Ozzy Osbourne μου είπε να πάω να το κοιτάξουν», εξομολογήθηκε. Του ευχόμαστε να ζήσει άλλα 100 χρόνια. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…