Newsroom

Newsroom

Η κυβέρνηση καλύπτει το νεοναζιστικό… «κάψ’ τους ρε!» με τη θεωρία των δυο άκρων (video)

Τόσα χρόνια, τόσες καλύψεις, ίδια συνταγή

5965645

Σε τέχνη έχει μετατρέψει πλέον η κυβέρνηση το να καλύπτει τους νεοναζί και φυσικά τις αυθαιρεσίες της αστυνομίας, η οποία λειτουργεί συνεχώς μονομερώς με τη χθεσινή ημέρα να μην αποτελεί φυσικά εξαίρεση.

Όλα ξεκίνησαν απ’ το Νέο Ηράκλειο, όταν κυβέρνηση και αστυνομία έδωσαν το ελεύθερο σε νεοναζί για συγκέντρωση ενώ αντιφασίστες που είχαν μαζευτεί στον χώρο για να διαδηλώσουν κατά της συγκέντρωσης δεν είχαν το δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

Λίγο αργότερα μάλιστα το νεοναζιστικό όργιο συνεχίστηκε σε όλα τα μέρη της Αθήνας, καθώς εθνικιστές χτυπούσαν ανεξέλεγκτα όποιον έβρισκαν μπροστά τους μέσα στα βαγόνια του μετρό και του ηλεκτρικού, με ορισμένους να προσπαθούν να βάλουν και φωτιά στους συρμούς που είχαν μέσα κόσμο!

Όλα φυσικά τα παραπάνω έγιναν με την αστυνομία να έχει ρόλο θεατή και να αντιδρά σε ελάχιστα περιστατικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κυβέρνηση, καθώς μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη κάλυψε τις πράξεις των νεοναζί αναπαράγοντας τη «θεωρία των δυο άκρων», λέγοντας ότι η προσπάθεια να καούν άνθρωποι αποτελεί «αντικοινωνική συμπεριφορά», τονίζοντας ότι έγιναν πολλές επιχειρήσεις για να συλληφθούν άτομα από όλους τους χώρους, κρατώντας ίσες αποστάσεις.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Ο νόμος είναι υπεράνω όλων πρέπει να επιβληθεί η προσήκουσα ποινή εφόσον αυτό κρίνει η δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι εφόσον θα συνεχίσει η αστυνομία να κάνει με ακόμα πιο έντονο τρόπο τη δουλειά της, να προστατεύει δηλαδή τους πολίτες. Δεν υπάρχει για εμένα πιο ουσιαστική πολιτική, πιο δίκαιη για τους πολίτες από το να εφαρμόζεται ο νόμος.

“Δεν υπάρχει καμία ανοχή. Έγιναν πολλές επιχειρήσεις της αστυνομίας για να συλληφθούν άτομα από όλους τους χώρους. Γιατί πολύ σωστά η ΕΛΑΣ δεν ζητά πολιτική ταυτότητα από κάποιον που κάνει επεισόδια ή παρανομεί. Δεν έχει χρώμα ούτε ταυτότητα όποιος παρανομεί και έτσι κάνει τη δουλειά της η ΕΛΑΣ.

Είναι βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών να νομίζουν ότι μπορούν να μπαίνουν σε ένα μετρό, σε ένα συρμό ηλεκτρικού να πετάνε βενζίνη και να καίνε. Γιατί θα τα πληρώσει το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων. Δεν τους ανήκει το μετρό, ούτε ο ηλεκτρικός ούτε κανένας δρόμος.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…