Η κρίση ευκαιρία για τον Άδωνη: Ελληνική Αγωγή με 5 ευρω – «Ντροπή» απαντά ο Φίλης

Την κρίση ευκαιρία αποφάσισε να κάνει ο Άδωνης Γεωργιάδης, διαφημίζοντας την επιχειρηματική του δραστηριότητα - «Η κυβέρνηση καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική! Ντροπή!» σχολιάζει ο Νίκος Φίλης

Σε ένα αιχμηρό σχόλιο κατά του Άδωνη Γεωργιάδη προχώρησε ο Νίκος Φίλης, με αφορμή tweet του Άδωνη Γεωργιάδη που διαφημίζει διαδικτυακά μαθήματα της «Ελληνικής Αγωγής» με κόστος 5 ευρώ, καθώς όπως φαίνεται, ο υπουργός Ανάπτυξης αποφάσισε να κάνει την κρίση του κορονοϊού… ευκαιρία, και να επωφεληθεί από το γεγονός πως τα παιδιά είναι αναγκασμένα να παραμείνουν σπίτι.

«Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την Ελληνική Αγωγή, ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€)» γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτησή του στο twitter, διαφημίζοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Η παραπάνω δραστηριότητα του Άδωνη Γεωργιάδη δέχτηκε τα «πυρά» του πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος σχολίασε την ανάρτηση.

«Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!» σχολιάζει ο  τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ για το «επίμαχο» tweet.

«Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!» συνεχίζει σκωπτικά ο Νίκος Φίλης.

«Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική! Ντροπή!» καταλήγει ο Νίκος Φίλης.

Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι συναυλίες του συνιδρυτή των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, ακυρώθηκαν από τους διοργανωτές, αφού σχόλια…

Αστυνομικός-προαγωγός της Ηλιούπολης: Σοκάρει το παραπεμπτικό βούλευμα – Πώς παγίδευσε την 19χρονη

Αστυνομικός-προαγωγός της Ηλιούπολης: Σοκάρει το παραπεμπτικό βούλευμα – Πώς παγίδευσε την 19χρονη

Το modus operandi του αστυνομικού -προαγωγού, ο πατέρας-βιαστής και ο γολγοθάς της 19χρονης και μιας…

Φοιτητικοί σύλλογοι: Συλλαλητήριο και αντικατασταλτική συναυλία καλούν αυτή την εβδομάδα

Φοιτητικοί σύλλογοι: Συλλαλητήριο και αντικατασταλτική συναυλία καλούν αυτή την εβδομάδα

Τρίτη 27/9 και Πέμπτη 29/9 τα δύο ραντεβού των φοιτητών και του αλληλέγγυου κόσμου για…