Newsroom

Newsroom

Η καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ΚΚΕ

Το σλόγκαν της αγάπης χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά από το Βήμα της Βουλής.

Κωνσταντοπούλου

Κάνοντας με τα χέρια της… καρδούλα, απάντησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυριζόμενη ότι ο Ριζοσπάστης εξαπέλυσε εναντίον της επίθεση και ειδικότερα πως το κομματικό έντυπο του Ριζοσπάστη έκανε λόγο για «έκτρωμα Κωνσταντοπούλου», σχολιάζοντας τη στήριξη της Πλεύσης Ελευθερίας για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ψήφο των αποδήμων.

 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενη στους βουλευτές της ελάσσονος αντιπολίτευσης, «το Κομμουνιστικό Κόμμα μίλησε για έκτρωμα Κωνσταντοπούλου. Σε προσωπικό επίπεδο και με ευθεία βολη είπε: «το έκτρωμα η Κωνσταντοπούλου».

Εγώ σας απαντώ με αγάπη και καρδούλα και σας λέω ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους πολίτες και δεν αισθανόμαστε υπόλογοι γι’ αυτό». O κ. Παφίλης θέλησε να διευκρινίσει για το δημοσίευμα του “Ριζοσπάστη” ότι χαρακτήρισε “έκτρωμα” το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και όχι την ίδια την κ. Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ “δεν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους εκφράσεις”.

 

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…