«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.
Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο εκλιπών ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού από το 1971, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από το 1987 έως το 1997.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου η οικογένεια Γιαννακόπουλου θρήνησε άλλη μια απώλεια, αυτή του -αδελφού των Παύλου και Θανάση- Κώστα Γιαννακόπουλου.