Newsroom

Newsroom

Η γεμάτη έμπνευση νέα ΕΡΤ, κοπιάρει τη RAI

Ευφάνταστα τα νέα λογότυπα της νέας ΕΡΤ μόνο που τα έχουμε ξαναδεί...

2310515

Από σήμερα το πρωί κυκλοφορούν στον τηλεοπτικό αέρα τα νέα λογότυπα της κρατικής τηλεόρασης. Την τηλεοπτική καμπάνια μάλιστα για τη νέα ΕΡΤ στηρίζουν ενεργά όπως διαπιστώνουμε μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Σωτήρης Τσιόδρας, οι οποίοι δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο τρέιλερ που προωθεί την ανανεωμένη δημόσια τηλεόραση.

Έτσι από το πρωί έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη νέα ταυτότητα της κρατικής τηλεόρασης καθώς και τα εμπνευσμένα καινούρια λογότυπα της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ3, της ΕΡΤ Sports αλλα και της ΕΡΤ World.

Δείτε παρακάτω τα νέα σήματα. Eίναι πραγματικά κρίμα να χάσει κάποιος τέτοια έμπνευση, τέτοια ανανέωση:

Διαβάζουμε κιόλας στην ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Στο τηλεοπτικό σποτ, που βγαίνει στον αέρα από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας.

Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους»

Και όπως φαίνεται το στοίχημα κερδήθηκε… Στη νέα ΕΡΤ κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να γίνουν έμπνευση για όλους, αντιγράφοντας τα λογότυπα της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης.

Αρκεί μια απλή σύγκριση για να διαπιστώσει κάποιος ότι τα χρώματα και στην ουσία ο σχεδιασμός και η μορφή των νέων λογότυπων της ΕΡΤ είναι σχεδόν ίδια με εκείνα των τηλεοπτικών προγραμμάτων της RAI

 

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…