Newsroom

Newsroom

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Τσάφου: «Ο παππούς μου ήταν φασίστας» (video)

Η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της όπως και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στα χρόνια. 

tsafou292

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου και αποκάλυψε ότι δεν άκουσε ποτέ «σ’ αγαπώ» από τον πατέρα της. 

“Ήταν σκληρός πατέρας. Το “σ’ αγαπώ” δεν το έλεγε, δεν το άκουσα ποτέ. Ούτε το όνομά μου δεν έλεγε εύκολα. Δεν με αποκαλούσε κάπως, απέφευγε. Ούτε την μητέρα του την έλεγε “μητέρα”, την έλεγε “καλέ”. Ήταν ένας άνθρωπος που μεγάλωσε δύσκολα, που έχασε το πόδι του από σφαίρα σε ηλικία 19 ετών, είχε σκληρή ζωή. Ενώ ήταν “παλίκαρος”, με τα ωδεία του και με τις ξένες γλώσσες του. Εγώ του είπα “σ’ αγαπώ” στα τελευταία χρόνια του”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

“Ανησυχούσε για μένα, όμως, με καμάρωνε, όταν του είπα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός μου έφερε βιβλία, αν και δεν ήξερε”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

“Δεν μου έχει αφήσει παράπονο, γιατί τον καταλαβαίνω. Ο πατέρας του ήταν τόσο σκληρός μαζί του. Είχαν διαφορές ιδεολογικές. Ο παππούς μου ήταν φασίστας και ο πατέρας μου ήταν αριστερός. Ανακατεύτηκε με όλα αυτά και έτσι έχασε και το πόδι του. Όταν αναγνωρίστηκε η αντίσταση, του δώσανε και τιμητική σύνταξη κλπ, ήταν η ηθική ικανοποίηση μετά από όλα αυτά. Ο παππούς μου ήταν βάρβαρος άνθρωπος, φώναζε, τρόμαες, τον φοβούνταν όλοι. Η γιαγιά μου ήταν άγια”.

 

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής