Newsroom

Newsroom

Η εξέγερση στη Γαλλία μπορεί να περιμένει – Viral χαλαρός διαδηλωτής που απολαμβάνει το σάντουιτς του (Video)

Απτόητος «στο μάτι του κυκλώνα» - Σε ένα άλλο βίντεο πάλι, βλέπουμε έναν διαδηλωτή να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει γρατζουνίζοντας μία ηλεκτρική κιθάρα.

357621209 1968398716855496 2730221025504994802 n

Το Ναντέρ φλέγεται από τις διαδηλώσεις τα τελευταία τρία 24ώρα. Μετά το μπλόκο σε συγκεντρώσεις και το χειρόφρενο στα ΜΜΜ, ο Εμμανουέλ Μακρόν κατηγορεί…τα video games για την εξέγερση και καλεί τους γονείς των νέων να τους εμποδίσουν να κατέβουν στους δρόμους. Επιπλέον, ζητά από τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης να αποκαλύψουν στις αρχές…τις ταυτότητες εκείνων που τα χρησιμοποιούν, «προωθώντας τη βία».

Διαβάστε περισσότερα: «Κυνήγι μαγισσών» από τον Μακρόν: Φταίνε…τα video games – Ζητά την ταυτοποίηση διαδηλωτών που προωθούν την εξέγερση

Ζημιές σε δημόσια κτίρια, λεηλασίες και σποραδικές συμπλοκές σημειώθηκαν την περασμένη νύκτα σε πολυάριθμες πόλεις της περιφέρειας του Παρισιού και της επαρχίας, μετά την απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την προσωρινή κράτηση του αστυνομικού, ο οποίος σκότωσε τον 17χρονο την Τρίτη στη Ναντέρ, κοντά στην πρωτεύουσα, στη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας μετά την άρνησή του να συμμορφωθεί.

Απτόητος «στο μάτι του κυκλώνα»

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με έναν άνδρα να βρίσκεται «στο μάτι του κυκλώνα», ανάμεσα δηλαδή σε οργισμένους διαδηλωτές και αστυνομικούς την ώρα των επεισοδίων, αλλά να απολαμβάνει απτόητος το σάντουιτς του.

Παράλληλα, σε ένα άλλο βίντεο που έχει γίνει επίσης viral, βλέπουμε έναν διαδηλωτή να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει γρατζουνίζοντας μία ηλεκτρική κιθάρα.