Η εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera είναι η κορυφή του παγόβουνου

Αυτή είναι η μόνη έννοια τους, δεν πα να καίγεται γύρω τους το σύμπαν: αυτοί θα κάνουν τα πάντα για την ελεύθερη αγορά.

5138770

Οι “υπερπατριώτες” της ΝΔ που καρπώθηκαν τεράστια πολιτική υπεραξία τα προηγούμενα δύο χρόνια με το μακεδονικό, είναι οι ίδιοι που κάνουν τις πάπιες εδώ και μερικές εβδομάδες με τις βόλτες του Oruc Reis

Πρόκειται για wannabe αρίστους που προσθέτουν ανύπαρκτα πτυχία για να γεμίσουν τα βιογραφικά τους την ώρα που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην πάρουν πτυχίο φυλακισμένοι συνάνθρωποί μας.

Αυτοί οι πολιτευτές της πλάκας που από τα τραπεζάκια της ΔΑΠ, βρέθηκαν στα 30κάτι τους να είναι βο(υ)λευτές, κουνάν το δάκτυλο στους υπόλοιπους νέους επειδή δεν ξέρουν να ψάχνουν σωστά για να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού με αποτέλεσμα να μένουν άνεργοι.

Είναι οι ίδιοι ξεφτίλες που ενώ διατρανώνουν τον έρωτά τους για το νεοφιλελευθερισμό, ταυτόχρονα τρέχουν σαν λιγούρια μόλις δουν δημόσιο χρήμα και θέσεις.

Αυτοί, λοιπόν, οι απίθανοι τύποι που αντί να θωρακίσουν τα νοσοκομεία της χώρας ενόψει covid, πλασάρουν μέσω των «παπαγάλων» τους το παραμύθι περί ατομικής ευθύνης.

Αυτοί που πετσοκόβουν τα όποια εργασιακά δικαιώματα άφησε ανέγγιχτα η «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και παίρνουν τα @@ του Ερντογάν, με ΗΠΑ και Γερμανία να τους αφήνουν έκθετους.

Αυτοί που φαγώθηκαν να… φάνε (νομικά) μια εισαγγελέα, η οποία τόλμησε να κάνει απλά τη δουλειά της, στην υπόθεση Novartis και ταυτόχρονα δεν ασχολούνται καν με τους ανακριτές της υπόθεσης Νοοr 1, που ο ένας παραιτείται κι άλλος μεταναστεύει στην Αμερική.

Αυτοί που αφήνουν να καούν οι Μυκήνες και βγαίνουν την επομένη και μιλούν ανερυθρίαστα για «λίγο μαύρο»

Αυτοί που ο αρχηγός τους είχε πει ότι «αφού θα καεί, που θα καεί ο Ερημίτης», στην Κέρκυρα, λίγες βδομάδες πριν όντως καεί…

Είναι αυτοί που σερβίρουν σήμερα στον έλληνα ψηφοφόρο το μόνο που μπορούν να του δώσουν απλόχερα: «Νόμο και τάξη».

Τα ξημερώματα βρήκαν την ευκαιρία –εν μέσω έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί στα Χανιά για τον covid- να μπουκάρουν στην κατάληψη Rosa Nera και να συλλάβουν, μεταξύ άλλων, μετανάστες που είχαν βρει στέγη εκεί

Προφανώς αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι –όπως και στα καμμένα- να προχωρούν οι επενδύσεις. Το είπε εξάλλου και ο Αδωνις Γεωργιάδης σήμερα στο twitter: «Σήμερα η Κυβέρνηση του ⁦@kmitsotakis⁩ έπραξε το αυτονόητο και η κατάληψη εκκενώθηκε και η επένδυση προχωρά»

Αυτή είναι η μόνη έννοια τους, δεν πα να καίγεται γύρω τους το σύμπαν: να κάνουν τα πάντα για την ελεύθερη αγορά.

Από ανάρτηση στο facebook του Fidel Livorno Myshkin

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

gennhmatas

Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

Δεκάδες ασθενείς φαίνονται στοιβαγμένοι ακόμα και στα επείγοντα, κατά την εφημερία του «Γεννηματάς»

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης φτιάχνει κόμμα με φόντο τις εθνικές εκλογές – Πως θα ονομάζεται (video)

korinthia palaioxristianoi sto paidon 15xronos sillipsi tou patera

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης φτιάχνει κόμμα με φόντο τις εθνικές εκλογές – Πως θα ονομάζεται (video)

Τι είπε ο παλαιοχριστιανός για το καταστατικό που ετοιμάζεται αλλά και για τους στόχους του…