O Διονύσης Ατζαράκης μόλις «έσκασε» βίντεο στο οποίο συμμετέχει η Χάρις Αλεξίου (video)

Ναι, καλά διαβάσατε

Σε ρυθμούς Χαρούλας Αλεξίου κινείτε η επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες και όχι άδικα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έβγαλε ίσως τον τελευταίο της δίσκο ο οποίος αποκόμισε πολλά θετικά σχόλια, ενώ με συνέντευξη της στο Podcast «Ζοσιμάρ» συγκλόνισε λέγοντας ότι βλέπει στον ύπνο της τη φωνή της να έχει επιστρέψει.

Σήμερα όμως, πριν από λίγο, την είδαμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό και πέρα απ’ αυτό που είχαμε συνηθίσει, καθώς συμμετείχε σε χιουμοριστικό βίντεο του κωμικού Διονύση Ατζαράκη, δείχνοντας ότι διαθέτει τρομερή αίσθηση του χιούμορ.

Το αποτέλεσμα του βίντεο πέρα για πέρα εκπληκτικό

Χάρις Αλεξίου: «Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου»

Η Χάρις Αλεξίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα όνειρά της, στα οποία βλέπει τη φωνή της να γυρνά ξανά. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στο podcast του Θέμη Καισάρη και απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Ένας άνθρωπος που έχει φύγει από μια δουλειά, ας μιλήσω για εμένα, δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα ασχολείται μαζί μου. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει αυτή η ανταπόκριση. Χαίρομαι πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Για την αλλαγή του στίχου «τα πλήρωσα με την ψυχή μου», που έγινε «τα πλήρωσα με τη φωνή μου» στο τραγούδι «Πανσέληνος», είπε:
«Τι γίνεται στο μυαλό του ανθρώπου… Τα τραγούδια αυτά δεν είναι οι πρώτες εκτελέσεις. Είναι από live κλπ. Την “Πανσέληνο” την έχω τραγουδήσει ξανά, είναι από μια συναυλία μου. Εκείνο το βράδυ μου βγήκε αυτό, όταν βάλαμε το τραγούδι κι ακούσαμε τον στίχο, είπαμε πως δεν πρέπει να τον πειράξουμε, γιατί κάτι γινόταν μέσα μου εκείνη τη στιγμή, εκείνο το βράδυ, σε εκείνο το μέρος, δεν βγήκε τυχαία. Είναι αληθινό κι ας είναι λάθος».

«Αν με βάλεις να το αναλύσω αυτό, δεν παίρνουμε μόνο δώρα από τη ζωή, χωρίς να τα πληρώνουμε. Άλλος τα πληρώνει με χρήματα, άλλος με προσωπικές απώλειες, με πολλά πράγματα. Η φωνή αυτή δεν θα ήταν έτσι όπως ήταν, αν δεν είχε να πληρώσει το τίμημα του βαρκάρη. Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “α, κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου” και είναι πολύ ωραία, όταν το βλέπω αυτό. Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Η Χάρις Αλεξίου, με πάνω από 50 χρόνια καριέρας, δεν εφησυχάζει ποτέ και δηλώνει αδιάκοπα ένα δυναμικό καλλιτεχνικό παρόν.

Έτσι λοιπόν, εμπιστεύεται μια ομάδα παραγωγών της νέας μουσικής γενιάς – τον Ερμή Γεραγίδη (Ermis) και τον Ισίδωρο Κιλούδη (Issy Beats) – οι οποίοι ανέλαβαν να παρουσιάσουν ξανά στο κοινό οκτώ από τα αμέτρητα κομμάτια της τεράστιας πορείας της. Με απόλυτο σεβασμό επιλέγουν και δίνουν νέα πνοή στα ήδη ηχογραφημένα σε προηγούμενο χρόνο τραγούδια της αγαπημένης καλλιτέχνιδας.

Μία μικρή γεύση πήραμε μέσα από τα singles «Ο άνθρωπος του κάβου», «Το τανγκό της Νεφέλης» και το πιο πρόσφατο «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» που κατέκτησε τα ραδιοφωνικά & τα ψηφιακά charts.

Το άλμπουμ περιέχει και δύο εκπλήξεις, τα ανέκδοτα κομμάτια «Φύγε» και «Άσπρο φεγγάρι». Το «Φύγε», σε ραπ ρυθμούς, με τη συμμετοχή του ΛΕΞ, ενός από τους επιδραστικότερους εκπροσώπους της ραπ σκηνής σήμερα, με εκατομμύρια views και streams και δεκάδες χιλιάδες κόσμου στις συναυλίες του. Το δεύτερο είναι το «Άσπρο φεγγάρι», μία ουσάκ μπαλάντα με την συγκινητική ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…