Newsroom

Newsroom

Χάρις Αλεξίου: Άλλαξε τον στίχο σε αγαπημένο τραγούδι και συγκλόνισε

Όλοι λένε τα καλύτερα για τη νέα της δισκογραφική δουλειά

1232845

Εδώ και ημέρες μεγάλο μέρος του κοινού που αγαπά τη μουσική περίμενε τη νέα δισκογραφική δουλειά της Χάρις Αλεξίου, καθώς είχε ήδη ανακοινωθεί ότι θα παρουσιάσει παλιά της κομμάτια με νέο ρυθμό και μουσική.

Αυτή βγήκε σήμερα το πρωί, με τις εντυπώσεις για το πρότζεκτ «Reworks» να είναι οι καλύτερες και όλους να κάνουν μόνο θετικά σχόλια για το εγχείρημα της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Οι πιο παρατηρητικοί βέβαια εντόπισαν μια αλλαγή στο τραγούδι «Πανσέληνος», όπου η Αλεξίου άλλαξε τον στίχο «τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου» με τον στίχο «τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με τη φωνή μου», το οποίο φυσικά αναφέρεται στο πρόβλημα φωνής που αντιμετωπίζει και την ανάγκασε το 2020 να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Όπως και να έχει όμως, ο «Reworks» είναι απ’ τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς!

Συνεργασία – έκπληξη από την Χάρις Αλεξίου: Ποιο τραγούδι θα πει μαζί με τον ΛΕΞ

Έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της δουλειά είναι η Χάρις Αλεξίου, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αύριο 22 Νοέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος «Reworks».

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για 10 τραγούδια τα οποία είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, καθώς τα έχει τραγουδήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια στο παρελθόν και αυτή τη φορά τα ερμηνεύει ξανά αλλάζοντας τον ρυθμό και έχοντας κάποιες συνεργασίες.

Μια απ’ αυτές είναι ο Χρήστος Μάστορας με τον οποίο θα πούνε μαζί το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ », ενώ με τους O.P.A. θα τραγουδήσουν το «Μες στα δυο της μάτια».

Η συνεργασία όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη και ανυπομονησία είναι αυτή με τον ΛΕΞ, όπου θα ερμηνεύσουν το «Φύγε», κάνοντας όλους τους φίλους της ραπ μουσικής να περιμένουν πώς και πώς να βγει ο δίσκος.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…