Το μήνυμα στην κούπα της Δανάης Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου-Σκορδά: «Εμείς δεν αγαπάμε τις επιθέσεις»

«Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά».

barka 3

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε για την κόντρα Καινούργιου – Σκορδά, λέγοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά «Πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση».

Υπενθυμίζεται πως ένα πρωτοφανές ξέσπασμα είχε στον «αέρα» της εκπομπής της χθες (08/11) η Κατερίνα Καινούργιου, αναφορικά με την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το πώς το «Super Κατερίνα» διαχειρίστηκε την κόντρα Light και Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Είπε η Φαίη Σκορδά ότι η εκπομπή σε εξευτελίζει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την ένταση στο πλατό του «Super Κατερίνα» να ανεβαίνει.

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες, να τους διώχνουν κάθε χρόνο» είπε επίσης, μεταξύ άλλων, για τη Σκορδά η Καινούργιου.

Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου-Σκορδά

Ο χαμός που έγινε χθες με την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν. Έτσι, λοιπόν, και η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σήμερα στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας το θέμα, η Δανάη Μπάρκα σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» κι έστειλε την αγάπη της.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…