Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τη συγκέντρωση γιατρών στον Ευαγγελισμό (video)

Οι αστυνομικές δυνάμεις έφυγαν άπραγες από το σημείο καθώς δέχτηκαν σύσσωμη την αντίδραση των νοσοκομειακών γιατρών

5067141

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο προαύλιο του Ευαγγελισμού όπου γιατροί πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, διαμαρτύρονταν ζητώντας προσλήψεις προσωπικού ενώ παράλληλα στηλίτευσαν τις ελλείψεις σε υλικά. Και… ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους άνδρες της αστυνομίας ζητώντας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να διαλυθεί καθότι παραβιάζει την απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων.

Η αστυνομική κίνηση προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την έντονη αντίδραση των συγκεντρωμένων οι οποίοι με οργανωμένο τρόπο οδήγησαν τις αστυνομικές δυνάμεις σε αποχώρηση.

Το βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης των αστυνομικών που κατέγραψε ο φωτορεπορτερ Νίκος Χριστοφάκης είναι χαρακτηριστικό

Μάλιστα ο ίδιος φωτορεπόρτερ, σε επόμενη ανάρτησή του αναφέρει ότι «την ώρα που οι αστυνομικοί μιλούσαν για συνωστισμό των ιατρών μέσα στο προαύλιο του Ευαγγελισμού 13 από αυτούς βρίσκονται έξω χωρίς μάσκες ένας δίπλα στον άλλον», αναρτώντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…