Newsroom

Newsroom

Η απάντηση της κοπέλας στον ρατσιστικό οχετό του Ξιαρχό: «Δεν είναι ειλικρινής η συγγνώμη του» (Video)

Η Μαίρη δίνει την απάντησή της... «Είναι κοροϊδία, δεν με καλύπτει η συγγνώμη» - «Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία».

251070793 469396997750598 2821938980087588527 n

Η Μαίρη, η νεαρή κοπέλα που επειδή φόρεσε ό,τι ήθελε και βγήκε με την παρέα της, υπέστη χυδαία κοροϊδία στα social media από τον Τάσο Ξιαρχό, απάντησε για τον ρατσιστικό οχετό του. Απαντώντας τόσο στην εκπομπή Super Κατερίνα, όσο και στην εκπομπή Πρωινό, η νεαρή κοπέλα σχολίασε πως θεωρεί υποκριτική τη συγγνώμη του, καθώς ο ίδιος όχι απλά δεν απολογήθηκε σε εκείνην, αλλά έβαλε δημοσκόπηση στο προφίλ του για να δικαιολογήσει τον ρατσιστικό οχετό του.

Από χθες ο Ξιαρχό δέχεται σφοδρές αντιδράσεις χρηστών, αλλά και επώνυμων καλλιτεχνών όπως των παρουσιαστριών Σίσση Χρηστίδου και Δανάη Μπάρκα για την απαράδεκτη στάση του. Αίσθηση προκάλεσε επίσης και η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή που υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Ξιαρχό είχε πει σε συνέντευξή του ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα bullying.

Ο χορογράφος, που γελώντας με τη φίλη του δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαινόταν το πρόσωπο της κοπέλας, από την οποία απαιτούσε μάλιστα…να του ζητήσει «συγγνώμη», παραβίασε την ιδιωτικότητά της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στη συγκεκριμένη κοπέλα λέγοντας γιατί την έφερε σε δύσκολη θέση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι ρατσιστής.  «Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο. Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος.Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ»

Η Μαίρη δίνει την απάντησή της… «Είναι κοροϊδία, δεν με καλύπτει η συγγνώμη»

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία», σχολίασε η νεαρή κοπέλα.

«Μετά από αρκετή ώρα ρώτησα τη φίλη μου ποιος είναι και μου δείχνει στο instagram ποιος είναι και βλέπω το “story” που είχε ανεβάσει με το σχόλιό του και το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε φίλοι χρόνια και ανέβασε το πρόσωπό μου. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί είδα ότι έχει μισό εκατομμύριο ακόλουθους και απλά σηκώθηκα και έφυγα. Τι να τους πεις εκείνη τη στιγμή; Είχανε πιει και αρκετά. Τι να του πω; Γιατί το έκανες; Είχε ήδη ανέβει, δεν είχε νόημα».

«Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι «έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις, ψηφίστε ναι ή όχι». Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν».

«Τη δημοσκόπηση δε θέλω καν να τη σχολιάσω… Μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα προσωπικό και να μου πει συγγνώμη και να τελείωνε εκεί. Έχω περάσει κάποια προβλήματα υγείας που είχαν κάποιες επιπτώσεις και στην εμφάνισή μου αλλά δεν είναι κάτι που θεωρώ ότι παίζει ρόλο. Δε πρέπει να σταθούμε σε αυτό γιατί είναι κάτι που περνάω προσωπικά…»

«Δεν θέλω να κινηθώ νομικά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα».

Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του;

Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου», κατέληξε η Μαίρη. 

Δείτε το βίντεο

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV