Newsroom

Newsroom

"Η άνοιξη της δημιουργίας να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης", με ποιους περνά το Πάσχα ο Αλέξης (φώτος)

Ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του γιορτάζουν το Πάσχα στην Αίγινα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τον…

tsipras 262

Ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του γιορτάζουν το Πάσχα στην Αίγινα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, οι οποίοι διατηρούν κατοικίες στο νησί.

Οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έχουν λάβει εντολή να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το πασχαλινό τραπέζι που έχει στηθεί δίπλα στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας του κ. Φλαμπουράρη και, φυσικά, τους καλεσμένους του.

Γι’ αυτο το λόγο έχει στηθεί μπλόκο σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του, με τους αστυνομικούς να ελέγχουν πάνω στη διασταύρωση ποιος «μπαίνει» και ποιός βγαίνει.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για το Πάσχα:

«Ελληνίδες, Έλληνες,

Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή.

Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα.

Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση.

Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας.

Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

ΤσίπραςΤσίπρας

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…