Newsroom

Newsroom

Χρυσή Αυγή: Εκτός φυλακής ο πρώην βουλευτής Νίκος Μίχος με περιοριστικούς όρους

Ο εισαγγελέας της έδρας είχε διαφορετική εισήγηση από την απόφαση του δικαστηρίου - Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

2148315

Ο καταδικασμένος σε 6 έτη κάθειρξης πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος θα δει την έξοδο από τη φυλακή καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετειο.

Ο ναζιστής και καταδικασμένος βουλευτής, βρισκόταν έως σήμερα στις φυλακές του Δομοκού, ενώ ο ίδιος είχε κάνει ακόμη δυο φορές αίτηση αναστολής της ποινής οι οποίες και απορρίφθηκαν από το δικαστήριο.

Μετά τη σημερινή απόφαση, ο ίδιος θα βρεθεί εκτός της φυλακής έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό. Παράλληλα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας είχε αντίθετη εισήγηση από την απόφαση του δικαστηρίου και ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν προέκυπτε κάποιος νέος λόγος από αυτούς που είχε επικαλεστεί ενώπιον του Ά Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο είχε αποφασίσει την καταδίκη του.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.