Χρ. Αλεξόπουλος: Με απειλούν για να παραδώσω την έδρα μου

Απειλές για να παραδώσει την έδρα του στη Χρυσή Αυγή φέρεται να ισχυρίστηκε πως δέχεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος,…

alexopoulos 0

Απειλές για να παραδώσει την έδρα του στη Χρυσή Αυγή φέρεται να ισχυρίστηκε πως δέχεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, απολογούμενος πριν λίγες ημέρες στις ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Παράλληλα, φέρεται να αναφέρθηκε με υποτιμητικό τρόπο για βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τη στάση τους στο Κοινοβούλιο και δράσεις του κόμματος.

Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε, κατά την απολογία, πως από όταν άρχισε να αποστασιοποιείται από το κόμμα δέχεται απειλές ακόμη και σε βάρος του παιδιού του και έκανε λόγο για πρόσωπα με «σκέψεις μπράβων της νύχτας».

Ο βουλευτής φέρεται να ανέφερε στις δικαστικές λειτουργούς: «Οι συγκεκριμένοι που απειλούν εμένα και την οικογένειά μου λειτουργούν με σκέψεις μπράβων νύχτας, που απειλούν πρώτα στα πιο αδύναμα σημεία, δηλαδή παιδιά, συγγενείς, αυτοκίνητα, περιουσία και μετά προχωράνε στην εκτέλεση της απειλής». Μάλιστα όταν του ζητήθηκε να εκφράσει την άποψη του αν οι απειλές προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή απάντησε: «αυτό φαίνεται από το περιεχόμενο του φέιγ βολάν που με καλεί να παραδώσω την έδρα μου, που με κατηγορούν ως φίλο των εβραίων, ως επισκέπτη σε μασονικές στοές κλπ».

Ο βουλευτής φέρεται να υποστήριξε επίσης στην ανάκριση ότι οι άνθρωποι που τον απειλούν του είπαν «πρόσεξε, έχεις γυναίκα και παιδί, ο εμφύλιος είναι ο πιο αιματοβαμμένος και έχει και παράπλευρες απώλειες».

Ο Χ. Αλεξόπουλος φέρεται επίσης να αναφέρθηκε στον συνάδελφό του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως «είχε μανία με τις παρελάσεις και τις μοτοπορίες, όπου τα μέλη της ΧΑ στοιχισμένα χτυπούσαν τα κοντάρια ή τις ασπίδες τους… Πιστεύω ότι ήταν φιέστες του Κασιδιάρη». Ανέφερε μάλιστα πως με όλα αυτά «ο Γερμενής, που θεωρείτο ένα από τα σκληροπυρηνικά στελέχη, γελούσε».

Ο Χ. Αλεξόπουλος κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του κ. Κασιδιάρη που αποκαλεί «άντρο διαφθοράς» τη Βουλή, φέρεται να απάντησε: «Τον είδα» απάντησε ο κ. Αλεξόπουλος για τον κ. Κασιδιάρη «στο άντρο της διαφθοράς, το πόσο γρήγορα έκανε σχέσεις με τον κ. Μπαλτάκο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις κατασκηνώσεις, τις ασκήσεις στρατιωτικού τύπου και τις φωτογραφίες μελών του κόμματος με όπλα και ναζιστικές σημαίες, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τα περιστατικά αυτά και δεν ξέρει επίσης αν «η ηγεσία γνώριζε όλα αυτά», ενώ είπε πως όσοι συμμετείχαν σε όλα αυτά είναι άτομα που «έχουν απωθημένα με τον στρατό» και μάλλον «πάσχουν από σύνδρομο κατωτερότητας». Όπως είπε: «Πρόκειται για ψυχοσύνθεση με λανθάνουσες προοπτικές. Συνήθως τα άτομα αυτά έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και βγάζουν έναν ψεύτικο εαυτό».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ