Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 11χρονη, τη βίασε και την εγκατέλειψε στο δρόμο

Οι αρχές συνέλαβαν τον 20χρονο Λάρι Γουόρντ, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα 11χρονο κορίτσι, το οποίο στη συνέχεια απήγαγε, το βίασε και εγκατέλειψε στο δρόμο.

58487a5e1dc52496578b4620

Το περιστατικό συνέβη στο Μέμφις του Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία το μικρό κορίτσι, ο άνδρας την παρακολούθησε στη διαδρομή για το σχολείο της. Τότε τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε με τη βία μέσα στο όχημα και αφού τη βίασε, την εγκατέλειψε και έφυγε.

Ο Λάρι Γουόρντ συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής και βιασμού ανηλίκου, τη χρήση βίας και άλλα. Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο διευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε συγκλονισμένος και εξοργισμένος από το έγκλημα του 20χρονου, λέγοντας πως «δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα 11χρονο παιδί, πηγαίνοντας για το σχολείο, μπορεί να δεχτεί τέτοια επίθεση. Μου ραγίζει η καρδιά που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και θα δουλέψουμε πολύ, ώστε να μην συμβεί σε κανέναν άλλον».

Το 11χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στην άκρη του δρόμου να κλαίει με λυγμούς από έναν περαστικό με το αυτοκίνητό του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Η ομολογία του ήταν συγκλονιστική: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν “μόλις με βίασαν”».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…