Newsroom

Newsroom

HΠΑ: Παππούς μαστούρωσε με μπισκότα από χασισέλαιο όλους τους πιστούς σε εκκλησία της Ιντιάνα

Ένας 74χρονος κέρασε μπισκότα με χασισέλαιο σε όσους ήταν στην εκκλησία στο τέλος της λειτουργίας.

58937b5e1dc5245e238b46d0

Το περιστατικό συνέβη στην Καθολική Εκκλησία St. John στην Ιντιάνα, ενώ τα μπισκοτάκια μοίρασε ο κ. Τζόουνς. Έξι από αυτούς που δοκίμασαν τα μπισκότα βρέθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο τμήμα.

Η αστυνομία μετά από τις έρευνες κατέληξε ότι τα μπισκότα ήταν ζυμωμένα με τετραϋδροκανναβινόλη, δηλαδή με έλαιο ινδικής κάνναβης.

Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε σχέση με οποιοδήποτε ναρκωτικό αλλά στο σπίτι του του βρέθηκαν κάποιες κάψουλες που περιείχαν την επίμαχη ουσία.

Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για εγκληματική αμέλεια και κατοχή χασισέλαιου.

Ο 74χρονος ενορίτης, κατηγορείται ότι «έλουσε» τα μπισκότα με THC. Διάφοροι ενορίτες, από 12 έως 70 χρονών, κατέληξαν στα επείγοντα τη μοιραία εκείνη μέρα, παραπονούμενοι για τις περίεργες παρενέργειες των μπισκότων, που σύμφωνα με εκείνους φαίνονταν ασυνήθιστα αλατισμένα.

O Mr. Jones αρχικά παραδέχθηκε ότι έφτιαξε τα μπισκότα αλλά αρνούνταν ότι τους έχει προσθέσει κάποια παράνομη ουσία. Ύστερα η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα για να ψάξουν το σπίτι του και βρήκαν ένα «πορτοκαλί μπουκαλάκι για χάπια, το οποίο είχε μέσα καφέ κάψουλες από μία ελαιώδη ουσία, που όπως αποδείχθηκε ήταν μαριχουάνα». Ο «ψήστης» παραδόθηκε μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του. Κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια και για κατοχή χασισέλαιου.

«Προσευχόμαστε για όσους ενεπλάκησαν», είπε ο Πατέρας της Εκκλησίας, Daniel Mahan. «Προσευχόμαστε για τον κύριο Jones. Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για αυτούς που αρρώστησαν την περασμένη Κυριακή, αλλά και για τη δικαιοσύνη με έλεος».

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους