Newsroom

Newsroom

Χουλιγκανισμός και διακοπή αγώνα και στο πόλο (δείτε βίντεο)

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πέμπτου τελικού της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, η αναμέτρηση…

diakopi

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πέμπτου τελικού της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στον πάγκο της Βουλιαγμένης εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων στο “Παπαστράτειο”. Η Βουλιαγμένη αποχώρησε και τελικά ο τελικός διεκόπη οριστικά!

Αρχικά ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου διαπληκτίστηκε έντονα με κάποιον από την κερκίδα, ενώ λίγο αργότερα ο πάγκος της ομάδας αποχώρησε. Αιτία τα υβριστικά συνθήματα του κόσμου του Ολυμπιακού αλλά και ατόμων που βρίσκονταν στα επίσημα στο “Παπαστράτειο”.

“Εμείς έχουμε ζητήσει να πάνε οι πάγκοι απέναντι. Τρία οκτάλεπτα να μας βρίζουν, να μας φτύνουν. Πρέπει να σταματήσει, δεν γίνεται επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι από την κερκίδα, είναι από τους επίσημους. Κάποιοι άλλοι δεν είναι εντάξει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δήμου.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε και δεν επέστρεψε ποτέ στην πισίνα. Έτσι, η αναμέτρηση διεκόπη υπέρ του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας σε έναν επεισοδιακό τελικό.

Δείτε εδώ βίντεο από το contra.gr.

 

Πηγή: contra.gr

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…