Χαμός με Μητσοτάκη στο Twitter: «Όλα σε θυμίζουν, παλιά και χουντεμένα» (Photos)

Από τη στιγμή που οι Υπουργοί της κυβέρνησης πιάσανε τα φτυάρια για να δείξουν ότι οι… «εργασίες ξεκίνησαν», το Twitter «ξεσάλωσε».

FBZtjGJXsAIxNo6

Σάλος επικρατεί στο Twitter, με αφορμή τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα εγκαίνια εργασιών του πρώτου μεγάλου data center – με  χρήστες να προσθέτουν εμπνευσμένες λεζάντες του Μητσοτάκη με τα φτυάρια. 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα, το πρωί της Δευτέρας, καθώς ανοίγει και επίσημα ο μεγάλος κύκλος επενδύσεων στα data centers της Lamda Hellix, ελπίζοντας να δοθεί ώθηση στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. 

Στα εγκαίνια – στο πλευρό του Πρωθυπουργού – βρέθηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτό που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν η στιγμή που οι Υπουργοί της κυβέρνησης πιάσανε τα φτυάρια για να δείξουν ότι οι… «εργασίες ξεκίνησαν», με το Twitter να έχει «ξεσαλώσει» τις τελευταίες ώρες. 

Τα σχόλια είναι περιττά. Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους