Newsroom

Newsroom

Χαλάει το σκηνικό του καιρού από την Κυριακή

Εκτός από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, την Κυριακή στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ.

5af52a141dc524f62d8b4585

Οι άνεμοι στα βορειοανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, 4 με 6 και στα νότια ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βόρειά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα δείξει από 20 ως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στις παραθαλάσσιες περιοχές, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 30 βαθμοί Κελσίου).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, όμως σταδιακά θα γίνουν μεταβλητοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, αλλά και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Για την δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Αναμένεται σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί, με ίδια ένταση, βαθμιαία τοπικά ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά ως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 16 ως τους 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, τοπικά η θερμοκρασία, θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ιδίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, με ένταση 3 με 5 μποφόρ, στα νότια 6 και τοπικά ως 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα ανατολικά και βόρεια θα γίνουν μεταβλητοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στις παραθαλάσσιες περιοχές, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Κρήτη και τις Κυκλάδες προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως βαθμιαία στις Κυκλάδες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή πρόσκαιρη καταιγίδα. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 και στα νότια 6 και τοπικά ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 28 βαθμούς και στην Κρήτη, κατά τόπους, ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός, όμως βαθμιαία στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη). Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, με ένταση τοπικά ως 6 μποφόρ. Στα νότια οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί, με ένταση 3 με 5 μποφόρ.

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP24100648847136

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…