Η πισώπλατη "μαχαιριά" που ετοιμάζει ο Αλβάρο στην Αθηνά

Έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα είναι ο Αλβάρο ντε Μιράντα στην δίκη με την Αθηνά Ωνάση προκειμένου να λάβει αυτά που ζητάει.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στο δικαστήριο θα καταθέσει υπέρ του Αλβάρο ντε Μιράντα με αποδεικτικά στοιχεία μια διακεκριμένη ψυχίατρος της Βραζιλίας, η οποία θα αποδείξει ότι η Αθηνά Ωνάση πάσχει από χρόνια μανιοκατάθλιψη, γεγονός που την έκανε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα συζυγικά της καθήκοντα.

Αν και σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει συνάψει με την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο δικαιούται ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, εκείνος διεκδικεί πολλά περισσότερα ισχυριζόμενος ότι η καριέρα του ως ιππέας υπέστη βλάβη κατά τη διάρκεια του γάμου του με την χρυσή κληρονόμο.

Την κατηγορεί δε επί προσωπικού, σε μια προσπάθειά του να δικαιολογήσει γιατί «αναγκάστηκε» να την απατήσει.

«Ο Αλβάρο έκανε πολλές υποχωρήσεις στη ζωή του και την καριέρα του για να βρίσκεται στο πλευρό της Αθηνάς, θα κάνει τα πάντα για να πάρει όλα όσα του ανήκουν» δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα άτομο από την πλευρά του Αλβάρο.

Από την πλευρά του, ο  Αλέξης Μανθεάκης, φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς Ωνάση έγραφε προ ημερών  στο facebook.

«Μια κούκλα από ατσάλι, μια αληθινή Ωνάση, που θα καμάρωνε ο παππούς της εάν ζούσε, θα έχει ως αντίπαλο ο Αλβάρο όταν φθάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Βέλγιο και να της πει γιατί του χρωστάει λεφτά και γιατί θα πρέπει να τον συντηρεί με τα εκατομμύρια που αυτός απαιτεί».

Γ. Μαντζουράνης: Η υπόθεση των υποκλοπών πλήττει το σκληρό πυρήνα του δημοκρατικού κράτους δικαίου

Γ. Μαντζουράνης: Η υπόθεση των υποκλοπών πλήττει το σκληρό πυρήνα του δημοκρατικού κράτους δικαίου

"Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών με κάθε μέσο"