H «νύχτα των μεγάλων διαγραφών…» έριξε τις μάσκες στον ΣΥΡΙΖΑ-Επίθεση Σκουρλέτη σε Τσίπρα: Παράκεντρα γύρω από εκείνον δούλεψαν υπόγεια

Νέα «πυρά» του Πάνου Σκουρλέτη με βαρύς χαρακτηρισμούς και σοβαρότατα υπονούμενα μετά την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη.

σκουρλέτης

Η Αριστερά έχει βιώσει αρκετές πικρές και αιματηρές εσωτερικές συγκρούσεις. Εκείνη στον ΣΥΡΙΖΑ τείνει να γίνει όμως φαρσοκωμωδία. Οι αντιφρονούντες ως προς την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, έχουν πάρει σβάρνα τα καναλία και αφήνουν χοντρά υπονοούμενα ακόμα και για τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να έχουν το θάρρος όμως το κατανομάσουν. Συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα»

«Παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα δούλεψαν υπόγεια»

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανάδειξή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος, είπε ότι «υπάρχουν ευθύνες στο καταστατικό του κόμματος για την προεδρία Κασσελάκη», αλλά δεν αναγνώρισε τις ευθύνες του, καθώς οι ίδιοι είχαν ψηφίσει το κατασταστικό ενώ χαρακτήρισε επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα καθώς ανέφερε: «Φυτευτό δεν τον είπαμε εμείς. Εκείνος είπε ότι τον φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας», είπε ο Πάνος Σκουρλέτη κάνοντας λόγο για «παράκεντρα» γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό, που εργάστηκαν υπόγεια για την εκλογή Κασσελάκη. «Ετσι όπως πάνε τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα άνευρο κεντροδεξιό κόμμα και εμείς οι υπόλοιποι θα βρεθούμε απέναντι»  ενώ συπλήρωσε «δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα».

Μάλιστα ο Πάνος Σκουρλέτης έφτασε στο σημείο να μιλήσει για συγκεκριμένα ΜΜΕ που δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς στα social με σκοπό να χτυπήσουν την ”Ομπρέλα…” προκαλώντας την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων στο πάνελ , χωρίς όμως να τα κατανομάσει.

Όπως είπε «εκτός από τον Τσίπρα, οφείλουν να μιλήσουν Γεροβασίλη και Παππάς».

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυρία Τσάκρη και την κυρία Αυγέρη ότι είχαν σχέδιο ρήξης.

«Έχουμε βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη. Σε αυτή την πορεία όσοι είμαστε αντίθετοι θα βρεθούμε απέναντι», είπε και τόνισε ότι και οι τρεις που διεγράφησαν από τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν πρώην υπουργοί και μάλιστα όπως σημείωσε με πρόταση του Αλέξη Τσίρπα. «Δεν είναι λίγο υποτιμητικό αυτό», είπε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Γέννησε αναξιοπιστίες το 2019 και τις πληρώνει σήμερα. Μετά το 2019 κανείς δεν ήθελε να κάνει αυτοκριτική», ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης, χωρίς όμως να θέσει τον ευατό του υπεύθυνο.

«Έχουμε εξασφαλίσει μεγάλο ρόλο στις θεατρικές επιθεωρήσεις με αυτά που γίνονται στο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο πρώην υπουργός, την ώρα που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και κάνει αντιπολίτευση όπως τον κατηγόρησε ο Στέφανος Κασσελάκης

 

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…