Newsroom

Newsroom

Η μητέρα της 20χρονης που τυφλώθηκε από ποτά "μπόμπες" στη Ζάκυνθο μιλά για την κατάσταση της υγείας της

Η 20χρονη, μετά από ένα βράδυ σε γνωστό κλαμπ της περιοχής του Λαγανά, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού. Την επομένη μέρα ήταν καλά στην υγεία της. Στη συνέχεια κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα και όταν ξύπνησε δεν έβλεπε.

57cd4a201dc52486458b47d6

«Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα», τόνισε σε συνέντευξή της στη βρετανική Mirror η μητέρα της 20χρονης Χάνα Πάουελ, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο έπειτα από τη δραματική τροπή που πήραν οι καλοκαιρινές της διακοπές στο Λαγανά της Ζακύνθου .

Σύμφωνα με τους γιατρούς από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, η 20χρονη, λαμβάνοντας τη σωστή θεραπεία αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας που προκάλεσε στην υγεία της η ουσία μεθανόλη.

Πιο δυσμενής είναι η πρόβλεψη για την όραση της νεαρής κοπέλας, η οποία έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά. Αυτήν τη στιγμή, το μοναδικό που μπορεί να διακρίνει είναι σκιές και περιγράμματα, κάτι το οποίο ανέφερε και η μητέρα της, Κριστίν, στη βρετανική εφημερίδα.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μας και συμπλήρωσε μια αναφορά. Οι Αρχές πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στη μεθανόλη, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη», επεσήμανε η μητέρα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει αεροδιακομιδή, ώστε να μεταφερθεί στην Αγγλία και να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία της.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…