Newsroom

Newsroom

Η Κλίντον κατέθεσε στο FBI για τα e-mail της

Κατάθεση στο FBI έδωσε η Χίλαρι Κλίντον για τη χρήση ιδιωτικού server και του προσωπικού της λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διάρκεια της θητείας της ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

57472e841dc5247c2c8b4b96

Η υπόθεση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της υποψήφιας για το χρίσμα της Προέδρου των ΗΠΑ επανήλθε στην επικαιρότητα, μεσούσης της προεκλογικής της εκστρατείας,τον Ιανουάριο όταν η αμερικανική διπλωματία ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν σε αυτήν άκρως απόρρητα μηνύματα. Το FBI διεξάγει έρευνα, ενώ ερευνητής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Κλίντον παραβίασε τους κανονισμούς για την αποφυγή κυβερνοεγκλημάτων.

Η ίδια η Κλίντον αρνείται ότι στα προσωπικά της e-mail περιλαμβάνονταν απόρρητες πληροφορίες, ενώ εκπρόσωπός της  σημείωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε η ίδια να μιλήσει με το FBI.

Παράλληλα, θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε συνάντηση της υπουργού Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Η Λορέτα Λιντς περιέγραψε τη συνάντηση ως συνάντηση «κοινωνικής φύσεως», αλλά παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να «ρίξει σκιά» στο πώς θα εκληφθεί η εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η ίδια πάντως δήλωσε ότι θα κάνει δεκτά τα αποτελέσματα της έρευνας του FBI και των εισαγγελέων για το εάν η Χίλαρι Κλίντον θα πρέπει να διωχθεί.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.