Newsroom

Newsroom

H κακοκαιρία Daniel χτυπάει την Αθήνα

Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει ξανά την πρωτεύουσα

Αθηνα βροχη

Σαρωτικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που ήδη έχει πλήξει Πήλιο, Βόλο, Λάρισα, έχοντας ώς τραγικό απολογισμό μέχρι αυτή την ώρα τρεις νεκροί και ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές, σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες.

Tην ίδια στιγμή η κακοκαιρία κακοκαιρία Daniel χτύπησε ξανά την Αθήνα με έντονες καταιγίδες και βροχή από κεραυνούς. Αν και η έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Τετάρτης διήρκησε μόλις δέκα λεπτά και ξαφνικά σταμάτησε, εντούτοις, πριν από λίγη ώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα επανήλθαν με μεγαλύτερη ‘ένταση. Μάλιστα όπως λένε οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες δύο ώρες θα έχουμε ανατροφοδοτούμενες καταιγίδες

Ηχησε το 112 στην Αττικη

Πριν απο λίγο εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Αττικής για να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

112 αθηνα

Πλημμυρίδα στην Ανθούπολη

«Καμπανάκι» για τις αντοχές του Κηφισού

Ο επικεφαλής του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης σε σημερινή του δήλωση στο Action 24 , προοιδηποίησε για τις αντοχές του Κηφισού σε έντονες πλημμύρες. Όπως δήλωσε «η μελέτη για τον Κηφισό έχει γίνει πριν 40 χρόνια, όταν τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο ήπια. Είναι επείγον να γίνει νέα μελέτη για να διαπιστώσουμε τις αντοχές του έργου στα νέα καιρικά φαινόμενα, οι συνέπειες των οποίων οξύνονται από τις δασικές πυρκαγιές», επισήμανε ό ίδιος.

Προβλήματα στις πτήσεις του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει και το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών. Καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί σε τουλάχιστον τρεις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο. Επιπλέον τρεις πτήσεις χρειάστηκε να ανακατευθυνθούν σε άλλα αεροδρόμια για να προσγειωθούν.

Πρόκειται για μία πτήση της Ryanair, η οποία τελικά προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μία της BA που προσγειώθηκε στη Ρόδο και μία της KLM, η οποία προσγειώθηκε στα Χανιά.

Τα προβλήματα οφείλονται αφενός στο γεγονός ότι λόγω των κεραυνών είχε σταματήσει η διαδικασία του ανεφοδιασμού με καύσιμα των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο, ενώ παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων υπήρξε και ένα τεχνικό πρόβλημα στο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών (ΚΕΠΑΘ).

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…