«Τα μαζεύει» ο Σάκης Ρουβάς μετά την κατακραυγή για τη διαφήμιση αυτοκινήτου στο Ηρώδειο

Με ένα story στο Instagram ο τραγουδιστής απάντησε στα σχόλια για τη διαφήμιση πολυτελούς αυτοκινήτου έξω από το Ηρώδειο. 

σακης

Ο τραγουδιστής διέγραψε μετά την κατακραυγή την επίμαχη ανάρτησή και το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι δεν είχε δώσει την σχετική αδειοδότηση και ως εκ τούτου η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αθήνας θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα story στο Instagram όπου κάνει λόγο για «άστοχη προωθητική ανάρτηση», προσθέτοντας πως ο σεβασμός του στα μνημεία είναι «δεδομένος και αναμφισβήτητος». Φαίνεται όμως ότι το κατάλαβε λίγο αργά… 

Έτοιμος για βόλτα” έγραφε στην αρχική ανάρτησή του με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz, με τους χρήστες του διαδικτύου να αντιδρούν αρνητικά σε αυτή την κίνηση έξω από το Ηρώδειο. 

«Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σάκη Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η ‘Ελενα Ακρίτα επίσης σε ανάρτηση της σχολίασε το παρκάρισμα… του Σάκη Ρουβά για τις ανάγκες διαφήμισης έξω απο το Ηρώδειο: 

«Ο Πολιτισμός του 2020 σε δυο φωτογραφίες.

Η υπουργός με τους ομοτέχνους της και ο Sakis με τη μερσεντές παρκαρισμένη στον ιερό χώρο του Ηρωδείου.»

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο Instagram: 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…