Η αδίστακτη ομολογία Άδωνι και η σιωπή του Μοσχάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία εσωκομματική κριτική δεν έχει προκαλέσει η κυνική παραδοχή του αντιπροέδρου της ΝΔ, αναφορικά με το μέλλον της β' αξιολόγησης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να ομολόγησε πως επιθυμεί να μην βγει «λευκός καπνός» από τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, αλλά στο Μοσχάτο κάνουν πως δεν άκουσαν.

58985b671dc524af1c8b45da

«Δε θέλω να κλείσει η αξιολόγηση, θέλω να φύγει άμεσα ο Τσίπρας» δήλωσε ανερυθρίαστα στον ΣΚΑΪ ο κατά τ’άλλα υπερασπιστής του εθνικού συμφέροντος, ομολογώντας ότι προτιμά ένα τέταρτο μνημόνιο στην πλάτη του ελληνικού λαού, αρκεί να λάβει τέλος η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία. 

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς ο λογαριασμός ανεβαίνει κάθε μέρα» είπε νωρίτερα, προσθέτοντας ότι «πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές». Δηλαδή, ένα τέταρτο μνημόνιο.


Οι ανεύθυνες -πολιτικά- δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη έρχονται σε ευθεία ρήξη με την ίδια την γραμμή του κόμματος του. Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση επικρίνει συνεχώς την κυβέρνηση για κωλυσιεργία ως προς το κλείσιμο της αξιολόγησης, ζητώντας να ολοκληρωθεί εδώ και τώρα για να μην φορτωθεί ο ελληνικός λαός με ένα νέο δυσβάσταχτο πρόγραμμα.

Στο Μοσχάτο ίσως δεν έβλεπαν ΣΚΑΪ το Σάββατο και παρά το σάλο που προκλήθηκε για τις κυνικές ομολογίες του Άδωνη Γεωργιάδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σιωπά εκκωφαντικά. Κανένας δεν ζήτησε -ούτε μέσω άτυπης ενημέρωσης- από τον τομεάρχη άμυνας της ΝΔ να ανασκευάσει, τη στιγμή μάλιστα που οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Όπως αποδεικνύεται, στη ΝΔ επικρατεί το πολιτικό φαινόμενο «Βαβέλ». Άλλα λέει ο πρόεδρος κι άλλα ο αντιπρόεδρος. Το θέμα είναι τελικά ποιος λέει την αλήθεια…

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…