Newsroom

Newsroom

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Από στραγγαλισμό ο θάνατος της 54χρονης

Τραγική φιγούρα το ανήλικο 12 ετών κορίτσι, που ήταν κόρη του ζευγαριού

νικαι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νίκαιας, από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1), όταν ένας 55χρονος δολοφόνησε την 54χρονη σύζυγό του. Το έγκλημα έγινε στην οδό Βοσπόρου, όπου διέμενε η οικογένεια στην οποία τραγική φιγούρα είναι πια ένα ανήλικο 12 ετών κορίτσι, που ήταν η κόρη του ζευγαριού. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες, με τον τελευταίο να είχε και την τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του εγκλήματος η 12 χρονη δεν ήταν σπίτι καθώς μένει με συγγενικά πρόσωπα, ενώ ο συζυγοκτόνος, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, όπως περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν, είχε θέματα λόγω κατάχρησης αλκοόλ και στο παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, που έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 5:30 ένας 55χρονος άνδρας επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και είπε στους αστυνομικούς «έπνιξα τη γυναίκα μου, ελάτε να με πάρετε».

Αμέσως σήμανε συναγερμός με ισχυρές δυνάμεις να καταφτάνουν στο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου στη Νίκαια, όπου και διαπράχτηκε η δολοφονία.

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV