Newsroom

Newsroom

Γυάλισμα μαρμάρων

Το μάρμαρο σε ένα σπίτι είναι ο ορισμός του κλασικού και του καλαίσθητου. Το μάρμαρο είναι διαχρονικό και σταθερή αξία στο χρόνο, ένα σπίτι με μάρμαρα δεν πρόκειται να υποτιμηθεί η αξία του. Η απαλότητα της όψης του και η ομοιογένεια του υλικού, το καθιστά εξαίσια επιλογή για κάθε χώρο

5bae54e31dc524cb448b45d8

Παρόλα αυτά, το μάρμαρο θέλει φροντίδα και περιποίηση για να παραμείνει ζωντανό. Επιπρόσθετα, το πέρασμα του χρόνου σε συνδυασμό με τη χρήση μη κατάλληλων καθαριστικών για τα μάρμαρα, ή ακόμα χειρότερα η χρήση καυστικών και όξινων καθαριστικών, κάνουν τα μάρμαρα μας να φθείρονται εύκολα, να λεκιάζουν και να μοιάζουν παλιά και άσχημα. Λόγω αυτών το συχνό επαγγελματικό γυάλισμα μαρμάρων καθίσταται απαραίτητο.

Γιατί γυάλισμα μαρμάρων;

Η άποψη ότι επειδή τα μάρμαρα είναι πέτρα δεν χρειάζονται ειδική φροντίδα είναι συχνή, αλλά αυτή η άποψη απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αυτό είναι κάτι που οι επαγγελματίες στο γυάλισμα μαρμάρου του MyConstructor, το ξέρουν καλά. Όλα τα είδη μαρμάρου χρειάζονται κάποιου είδους φροντίδα και συντήρηση. Το είδος της φροντίδας και της συντήρησης του μαρμάρου θα εξαρτηθεί από το που έχουμε τοποθετήσει τα μάρμαρα, πχ πάγκο, πάτωμα, τοίχους κτλ.

Το μάρμαρο, γενικά, είναι μαλακή πέτρα και εύπλαστη, την οποία μπορούμε να συναντήσουμε σε πολλά χρώματα και σχέδια. Μερικά μάρμαρα είναι πιο σκληρά από άλλα. Ωστόσο, ακόμα και τα πιο σκληρά μάρμαρα μια μέρα από τη πολύ και καθημερινή χρήση θα φθαρούν, γρατζουνιστούν και θα χάσουν τη γυαλάδα τους αν δεν τα φροντίσουμε κατάλληλα.

Πότε να κάνω γυάλισμα μαρμάρου; 

Εάν έχετε κάποιο πάτωμα από μάρμαρο, πάγκο, τοίχο, είδη υγιεινής κτλ, που παρατηρείτε ότι έχει χάσει την αλλοτινή του λάμψη, έχει χαλάσει και φθαρεί, τότε ήρθε η ώρα να φωνάξετε κάποιον ειδικό επαγγελματία στο γυάλισμα μαρμάρου. Το γυάλισμα μαρμάρου με την χρήση των ειδικών και εξειδικευμένων εργαλείων και εξοπλισμών που διαθέτουν οι επαγγελματίες του MyConstructor, θα χαρίσει στα μάρμαρα σας τη λάμψη που τους χρειάζεται και θα τα κάνει να μοιάζουν σαν καινούρια. Ταυτόχρονα, ο επαγγελματίας θα διαπιστώσει τυχόν φθορές που μπορεί να υπάρχουν στα μάρμαρα σας και να τα φροντίσει αναλόγως.

Τι περιλαμβάνει το γυάλισμα μαρμάρου;

Η φροντίδα των μαρμάρων σας περιλαμβάνει το καθαρισμό και το γυάλισμα των μαρμάρων και των μωσαϊκών σας. Η διαδικασία του γυαλίσματος περιλαμβάνει δύο εργασίες: το τρίψιμο και το καθαρισμό, με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που δεν σηκώνει σκόνη και στη συνέχεια γίνεται το γυάλισμα με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που θα κάνει τα μάρμαρα σας να φαίνονται σαν καινούρια. Το γυάλισμα μαρμάρου μπορεί να γίνει ακόμα και σε κατοικημένα σπίτια με όλα σας τα έπιπλα μέσα δεδομένου ότι ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός των επαγγελματιών μας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μην δημιουργεί σκόνη και βρωμιές στο χώρο. Η επεξεργασία και το γυάλισμα μαρμάρου γίνεται με νερό, έτσι αφήνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με ομοιομορφία και γυαλάδα σαν να είναι καινούρια τα μάρμαρα σας.

Γυάλισμα μαρμάρων από το MyConstructor

Μπες το κατάλογο του MyConstructor και βρες όλους τους επαγγελματίες που κάνουν γυάλισμα μαρμάρων, διάβασε τις αξιολογήσεις πελατών σαν και εσένα και βρες τον επαγγελματία που ταιριάζει στις δικιές σου προσωπικές ανάγκες. Ή αλλιώς συμπλήρωσε την απλή φόρμα και περιέγραψε μας τις ανάγκες σου.


Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία για το γυάλισμα μαρμάρων από το MyConstructor;

Γιατί έχουμε επιλέξει προσεκτικά και συγκεντρώσει σε μια πλατφόρμα μόνο τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες στο γυάλισμα μαρμάρων, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να αφιερώνετε το χρόνο σας σε πιο σημαντικά πράγματα.

Οι επαγγελματίες που έχουμε επιλέξει για εσάς γνωρίζουν το μάρμαρο και τις ιδιαιτερότητες του. Καταλαβαίνουν τα χαρακτηριστικά του υλικού, δεδομένου ότι έχουν όλοι μακροχρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία στο γυάλισμα των μαρμάρων. Στους επαγγελματίες του MyConstructor θα βρείτε ανθρώπους που θα σας ενημερώσουν για την δική σας εξειδικευμένη περίπτωση, θα σας συμβουλέψουν για το πώς να περιποιηθείτε τα μάρμαρα σας μετά το επαγγελματικό γυάλισμα μαρμάρου.

Για να δώσετε στα μάρμαρα σας τη φροντίδα που τους αξίζει καλέστε τώρα στο 210 300 93 23 ή μπείτε στο κατάλογο και βρείτε όλους τους επαγγελματίες ή συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ προσφορά! Κάνε σήμερα κιόλας γυάλισμα μαρμάρων με 7.95€/τμ!

MyConstructor.gr

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…