Newsroom

Newsroom

ΓΣΕΕ: Νέο συλλαλητήριο την Τετάρτη στο Σύνταγμα

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη στις 16:00 διοργανώνει η ΓΣΕΕ, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου…

syntagma1

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη στις 16:00 διοργανώνει η ΓΣΕΕ, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Σε ανακοίνωση της η Συνομοσπονδία κάνει λόγο για κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος, με «τη διαδικασία του κατεπείγοντος» από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει «χαριστική βολή για τους απόμαχους της εργασίας» τα υπό κατάθεση μέτρα στη Βουλή για τις νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

«Οι Έλληνες πολίτες εκβιάζονται και τον εκβιασμό αυτό κανείς δεν μπορεί να τον ανεχθεί. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας αρνούνται να αποδεχθούν αυτήν τη βαρβαρότητα των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων μέτρων που επιβάλλονται εκβιαστικά στη χώρα από τους δανειστές της Τρόικα, για αυτό θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τον αγώνα στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη για να τεθεί φραγμός στον οδοστρωτήρα ισοπέδωσης της κοινωνίας», επισημαίνει η διοίκηση της Συνομοσπονδίας.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…