Newsroom

Newsroom

Γρηγόρης Λέων :Απόλυτη βεβαιότητα για τα αίτια θανάτου της Ίριδας

Για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, σύμφωνα με τα στοιχεία των ιατροδικαστικών εκθέσεων, έκανε λόγο ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.  

ps patra 3

Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στον  ΑΝΤ1, για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, ο οποίος έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια  σύμφωνα με τα στοιχεία των ιατροδικαστικών εκθέσεων.

Αναφερόμενος ειδικά στον θάνατο της Ίριδας δήλωσε ότι «υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα για το αίτιο και τον μηχανισμό θανάτου».

«Όποιος μελετά την ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη αιτία θανάτου» είπε στη συνέχεια επισημαίνοντας παράλληλα ότι στην έκθεση υπάρχει περιγραφή «ακόμα και ασφυκτικών κυλίδων» στους πνεύμονες του παιδιού.

«Προφανώς το πανάκι και τα τραύματα στο στόμα του παιδιού σημαίνει ακριβώς ότι φτάσαμε σε ασφυκτικό θάνατο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Λέων διαβεβαίωσε ότι «θα αναζητηθούν αστοχίες προσώπων και πρωτοκόλλων γιατί κάτι δεν πήγε καλά στην υπόθεση και αυτό είναι ολοφάνερο».

Για τον θάνατο της Μαλένας είπε ότι είναι «απόλυτα βέβαιος» ότι «με τη βοήθεια  των εμπειρότατων ιατροδικαστών σε συνδυασμό με τον ιατρικό φάκελο του παιδιού, τις καταθέσεις των γιατρών και τα ευρήματα από την παθολογοανατομική έκθεση, θα οδηγηθούμε με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι και εκεί το είδος του θανάτου είναι εγκληματική ενέργεια».

 

 

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…