Γράφουν μηνύματα υποστήριξης στα γυμνά κορμιά τους για τους ισραηλινούς στρατιώτες και τα αναρτούν στο facebook (βίντεο+φώτο)

Η ξεφτίλα δεν έχει όρια. Ισραηλινές δημιούργησαν σελίδα στο «facebook» με την ονομασία «Standing With IDF» για να δηλώσουν τη…

Η ξεφτίλα δεν έχει όρια. Ισραηλινές δημιούργησαν σελίδα στο «facebook» με την ονομασία «Standing With IDF» για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον στρατό της χώρας τους που σκοτώνει γυναικόπαιδα. Εκατοντάδες, μάλιστα, βγάζουν «σέλφι» φωτογραφίες με τα εσώρουχά τους κι αφού έχουν γράψει πάνω στο κορμί τους μηνύματα ενθάρρυνσης στους στρατιώτες τους. Κάποιες, μάλιστα, αναρτούν φωτογραφίες γουρουνιών με τη λεζάντα «Χαμάς».  

Η σελίδα δημιουργήθηκε την Τετάρτη και μέσα σε μόλις 24 ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες «like». Ένας από τους δημιουργούς της, ο Γκάβριελ Μπέγιο, μάλιστα δήλωσε πως εμπνεύστηκε την ιδέα από το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την ασφάλεια των ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας.

«Έχουμε δύο ανεξάντλητες πηγές στο Ισραήλ, τις οποίες είναι αδύνατο να συναγωνιστεί ο οποιοσδήποτε, το μυαλό και τις ωραίες γυναίκες μας. Θυμηθείτε για ποιούς πολεμάτε και ποιοί σας περιμένουν όταν γυρίσετε σπίτι, έγραψε στο «facebook» ο κ. Μπεγιό. Πέρα, εξάλλου, από το «Standing With IDF» υπάρχει και η σελίδα «Girls Love IDF», στην οποία φιλοξενούνται μηνύματα υποστήριξης στον ισραηλινό στρατό από… ντυμένους πολίτες.