Newsroom

Newsroom

GP Αυστραλίας: Ονειρεμένο ξεκίνημα για Φέτελ!

Από όνειρο...εφιάλτης εξελίχθηκε για τις Mercedes η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 στο στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Η Ferrari έκανε έναν ονειρεμένο πρώτο αγώνα στην «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος , ανάμεσα στα δυο μονοθέσια της σκουντερία αυτό του πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον.

5ab74b171dc524b7558b4595

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στην Formula 1 είναι γεγονός. Οι μηχανές ξεκίνησαν, τα κόκκινα φώτα έσβησαν και η εκκίνηση δόθηκε. Όλα έμοιαζαν καλά για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χάμιλτον, που στη συνέχεια όμως δεν υπολόγισε την στρατηγική του Φέτελ.

Toυ Βαγγέλη Σπυράκη

 Έτσι στα μέσα του αγώνα έχασε την πρωτιά ένεκα διαφοράς στα pits stop και του Safety car που μπήκε στον 27 γύρο μετά το ατύχημα της Haas. Ο Γερμανός δεν είχε αλλάξει ελαστικά και το έκανε όταν ο Χάμιλτον ήταν οριοθετημένος, και έτσι πέρασε μπροστά. Ο Βρετανός, στη συνέχεια το πάλεψε μείωσε την απόσταση και πίεσε στο όριο για να φθάσει τον Φέτελ. Παρά τις προσπάθειες του Χάμιλτον, ο εντυπωσιακός Φέτελ έφθασε στην καρό σημαία και πήρε την πρωτιά στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς. Αυτή είναι και η 9η του νίκη με τα χρώματα της Ferrari. Οι Χάμιλτον-Ράικονεν έκλεισαν το βάθρο, μπροστά απ’ τους Ρικιάρντο, Αλόνσο, Φερστάπεν, Χούλκενμπεργκ, Μπότας, Βαντόρν

Μεγάλη άτυχη της πρεμιέρας ήταν η Haas, η οποία είδε και τα δύο της μονοθέσια να εγκαταλείπουν για δεύτερη σερί χρονιά στη συγκεκριμένη πίστα μετά από προβλήματα στα pit-stop. 


Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος