Newsroom

Newsroom

Γνωστό beach bar σταματά τα πάρτι λόγω της αύξησης κρουσμάτων

Η ανακοίνωση γνωστού beach bar για τις εκδηλώσεις του.

photo of silhoutte people hands 2078008

Σημαντική αύξηση κρουσμάτων προέκυψε τις τελευταίες μέρες στην Αττική, και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Νότιου Τομέα, έπειτα από δυο  event που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου σε νωστό beach bar της παραλιακής που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος,

Μάλιστα, έπειτα από αυτά τα event, κυκλοφόρησε ένα video στη γνωστή πλατφόρμα του Τικ Τοκ, από μια νεαρή κοπέλα που αναρωτιέται «αν κόλλησε κανείς άλλος κορονοϊό πέρα από εκείνη την ημέρα του party».

Επειδή το συγκεκριμένο βίντεο έγινε πολύ σύντομα viral συγκεντρώνοντας πάνω από 1.700 σχόλια χρηστών, βρέθηκαν αρκετοί οι οποίοι δήλωσαν ότι νόσησαν είτε οι ίδιοι είτε κάποια από τα μέλη της παρέας τους, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους όταν αντιλήφθηκαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κόλλησε τον ιό το συγκεκριμένο βράδυ ήταν ανησυχητικά μεγάλος.

Σε άμεση αντίδραση οδηγήθηκε το γνωστό beach bar, βγάζοντας σήμερα το πρωί ανακοίνωση μέσω ανάρτησης στο Facebook, αναφέροντας ότι:

“Αγαπητοί Bolivarians,

Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με Tale Of Us μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με Boris Brejcha θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας –>

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το Viva.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία

#staysafe #GetVaccinated”

Δείτε την ανακοίνωση εδώ: 

 

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

κασε περιοδεια 1

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Ολα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

λαρισα πλημμυρες

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Ολα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

Ολα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς: ούτε αποζημιώσεις ούτε αποκατάσταση ούτε καν υπόσχεση…