Newsroom

Newsroom

Γλυφάδα: Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ψάχνουν τα κίνητρα του δράστη

Μέσα στις επόμενες μέρες τα πρώτα στοιχεία από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών - Αναμένεται και άρση τραπεζικού απορρήτου

Γλυφάδα 1

Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 75χρονου δράστη αναζητούν οι αστυνομικές αρχές τα κίνητρα του δολοφονικού αμόκ του στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι πριν αυτοκτονήσει.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται τα πρώτα στοιχεία από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τα οποία θα αποκαλύψουν με ποιους επικοινώνησε ο 75χρονος τα τελευταία 24ωρα πριν το μακελειό. Σημειώνεται ότι η επίθεση σημειώθηκε τη Δευτέρα, όμως ο 75χρονος επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη από τους Πεταλιούς, και στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τα όσα συνέβησαν από την Πέμπτη έως και το πρωί της Δευτέρας.

Πρόσωπο-κλειδί για την εξακρίβωση των κινήτρων του δράστη θεωρείται η Δέσποινα Καρνέση, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όμως αρνήθηκε, καθώς βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζομένου στην εταιρεία, ο δράστης κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο της, υποδεικνύοντας ότι δε ήταν μεταξύ των ανθρώπων που είχε βάλει στο στόχαστρο. Ήταν άλλωστε άνθρωπος που γνώριζε προσωπικά τον δράστη επί τριάντα και πλέον χρόνια.

Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί το πού βρήκε ο 75χρονος την καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε τα θύματά του, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο δράστης σε Ελλάδα και Ελβετία, όπου φέρεται να είχε καταθέσεις ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ζητηθεί και η άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους λογαριασμούς του.