Newsroom

Newsroom

Γλυφάδα: «Μου είπε να φύγω γιατί έχω καλή οικογένεια και δεν θέλει να με σκοτώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία (video)

Σοκάρουν όσα έζησε εργαζόμενος της Ναυτιλιακής στη Γλυφάδα στιγμές πριν το μακελειό

glyfada pyrovolismoi 1

Σταματημό δεν έχουν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες εργαζομένων της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα,οι οποίοι έζησαν στιγμές τρόμου το πρωί της Δευτέρας όταν και ο 75χρονος Αιγύπτιος μπήκε στα γραφεία, σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μάλιστα εργαζόμενος της εταιρείας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι είδε τον ηλικιωμένο άνδρα να κατευθύνεται στα γραφεία και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, τότε είδε ότι κρατάει ένα όπλο και του σύστησε να φύγει απ’ το σημείο γιατί έχει καλή οικογένεια και δεν θέλει να τον σκοτώσει, ενώ συμπλήρωσε ότι θα τελειώσει αυτούς που θέλουν να τον διώξουν απ’ το σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα η μαρτυρία ανέφερε: «Είχα δει ότι ο Άρης είχε πάει στο γραφείο της κυρίας Δέσποινας και την κλείδωσε. Αφού πήρε τα κλειδιά, τα πέταξε στις σκάλες» είπε ένας από τους εργαζόμενους.

Κινήθηκε προς το γραφείο της Μαρίας Καρνέση. Τον πλησίασα με σκοπό να τον ηρεμήσω. Συνέχισε στον διάδρομο και του είπα να σταματήσει. Τότε βλέπω ότι κρατάει ένα όπλο. Εγώ αμέσως του έσπρωξα το χέρι και εκείνος μου είπε «φύγε από τη μέση, έχεις καλή οικογένεια και δε θέλω να σε σκοτώσω. Θα τελειώσω αυτούς που θέλουν να με διώξουν από το σπίτι».