Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είχα κάνει οντισιόν για το V for Vendetta» (video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τον Γιώργο Πυρπασόπουλο υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» αλλά και για την προσπάθεια που έκανε να ανοιχτεί στο εξωτερικό.

«Το κυνήγησα επαγγελματικά προς τα έξω, επειδή το έκανα σε μεγάλη ηλικία, κατάλαβα ότι εάν δεν ανοίξει μια πόρτα προς τα έξω, θα ανοίξει εδώ. Στο Λονδίνο επιχείρησα να μπω στο mainstream σύστημα, είναι δύσκολο. Είχα κάνει οντισιόν για το “V for Vendetta, για να παίξω τον πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν, όταν ήταν βρέφος στην ταινία», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε για την παλιά του συνήθεια να πηγαίνει σε rave party:

Extreme καταστάσεις! Ήμουν πολύ raver. Θυμάμαι πολλά πράγματα,για μία περίοδο πήγε να μου γυρίσει το μυαλό, αλλά ευτυχώς προσγειώθηκα γιατί εντάξει. Όλη αυτή η κατάσταση, με τα πάρτι, τις καταχρήσεις, είναι επικίνδυνη, οριακή. Είμαι τυχερός που ξύπνησα γιατί κάποια άτομα που ξέρω, τους γύρισε το κεφάλι και δεν γύρισαν πίσω. Ήμουν απόλυτα λειτουργικός εκείνη την περίοδο της ζωής μου, αυτό συνέβαινε όσο ήμουν στρατό.

Λειτουργούσα καλά όλη ημέρα αλλά στο μυαλό μου έκανε σενάρια συνωμοσίας και παράνοια. Ευτυχώς αυτό δεν είχα απώλειες από τη ζωή μου εξαιτίας αυτού. Η στιγμή που ξυπνάς από όλο αυτό είναι όπως όταν έχεις πιει και ξαφνικά φεύγει η επήρεια του αλκοόλ. Όλα σταμάτησαν όταν ξύπνησα μια μέρα και είπα “Ώπα”. Οι γονείς μου δε με είχαν πάρει χαμπάρι είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ξένη Δημητρίου στο Ειδικό Δικαστήριο: Η Ράικου εξυπηρέτησε το πολιτικό αφήγημα περί «σκευωρίας Novartis»

Ξένη Δημητρίου στο Ειδικό Δικαστήριο: Η Ράικου εξυπηρέτησε το πολιτικό αφήγημα περί «σκευωρίας Novartis»

«Βόμβες» κατά Ράικου από την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

«Άδειασμα» Δημητριάδη σε Μητσοτάκη στην Επιτροπή Θεσμών: Παραιτήθηκα, δεν με παραίτησε

«Άδειασμα» Δημητριάδη σε Μητσοτάκη στην Επιτροπή Θεσμών: Παραιτήθηκα, δεν με παραίτησε

Δεν μοιάζει διατεθειμένος να προσφέρει στον Μητσοτάκη τη δυνατότητα μετατροπής της «θυσίας» του -όπως ο…