Newsroom

Newsroom

Γιώργος Παπανδρέου: Στη ΝΔ προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους

Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός για την υπουργοποίηση Μωραΐτη και Τόλκα

papandreou 13 1

Η είσοδος στην κυβέρνηση των δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο Κίνημα Αλλαγής με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να σχολιάζει την υπουργοποίηση τους απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Οι Θάνος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας που «πέρασαν» από την κυβέρνηση Παπανδρέου σηματοδότησαν την προγραμματική προοδευτική διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πλέον μορφοποιείται και θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα. Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως αν τον ρωτούσαν θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε πως ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι.

Με το βλέμμα στις εκλογές, ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε αναφερόμενος στο κόμμα της Κουμουνδούρου υποστήριξε πως «αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες», εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών.

Διέψευσε ακόμα τις φήμες ότι του πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει επίτροπος, σημειώνοντας ότι θίγεται μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δε θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του.

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε «ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει».

Για τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι δε βλέπει πως έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους και ο ίδιος δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη γιατί δεν έχει τη θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά.

Τέλος, ανακοίνωσε πως στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Πηγή: efsyn.gr

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…»

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…»

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο