Γιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”» (video)

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Καπουτζίδης

καπουτζίδης

Ένα απόσπασμα των όσων αναμένεται να πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην «Τετ-α-Tετ» του Τάσος Τρύφωνος δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αρχικά, αναφέρθηκε στους γονείς του. «Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή, ποτέ άσχημες αντιδράσεις, λόγω της σεξουαλικότητάς μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε στην συνέχεια, δεν θεώρησε ότι η επιλογή του να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική του ταυτότητα είχε κάποιο κόστος για εκείνον.

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ: Τάσος Τρύφωνος & Γιώργος Καπουτζίδης – TRAILER 29.1.2023

«Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια. Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζεται η ομοφυλοφιλία στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, εξήγησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”».

Τέλος, μιλώντας για τον χαρακτήρα του, είπε: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος άνθρωπος. Η δυσκολία μου είναι το “Καπουτζίδης”. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο και για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου, δεν χαμπαριάζω εύκολα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι  το επεισόδιο θα προβληθεί στην τηλεόραση την Κυριακή στις 18:45, στον Alpha Κύπρου.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…