Γιώργος Καλλιακμάνης: Όταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ εξυμνούσε τον Άδωνι ως υπουργό (video)

Την εργατικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη είχε ξεχωρίσει ο Γιώργος Καλλιακμάνης πριν λίγο καιρό

Καταγραφή 11

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ πριν από δυο ημέρες με αρκετά ονόματα έκπληξη να βρίσκονται σε αυτό, με ένα απ’ αυτά που ξεχώρισαν να είναι του προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη.

Αυτό βέβαια που μας κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι το γεγονός ότι ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πόσο καλός υπουργός έχει υπάρξει αλλά και εργατικός. Μάλιστα τα λόγια του κ. Καλλιακμάνη ήταν τόσο… παράξενα που ανάγκασαν μέχρι και τον Γεωργιάδη να πάθει κρίση μετριοφροσύνης και να πει «έχουν υπάρξει και άλλοι υπουργοί εργατικοί».

Ένα άλλο σκηνικό που θυμόμαστε απ’ τον Γιώργο Καλλιακμάνη είναι το απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει μετά το μακελειό στη Γλυφάδα, όταν και  είχε αναφέρει «Οι Άραβες στο DNA τους έχουν το εξής: εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα είτε είναι χαράς είτε λύπης είτε θυμού. Προσβάλλονται εύκολα και δεν κάνουν πίσω. Μετά είναι η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν επιστρέφει» – Τι λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε στο τροχαίο (Video)

Viral video: Δημοσιογράφοι του Κρήτη TV κάνουν απλά τη δουλειά τους απέναντι στην κυβέρνηση και αποθεώνονται

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Ποιος είναι ο γιος της Κατερίνα Παπακώστα που βάζει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Το ποίημα για τα Τέμπη